Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 15 683
  • 245
  •   1
Отговори
# 225
Еее, много добре ви стои! Браво! Simple Smile

# 226
Разкошно стои топа наистина! Wear Crown

# 227

Не е бял, но не е бежов цвета, точно като на снимката. На мен лично много ми харесва Simple Smile
Топът е топ, но и фигурата която показваш, е уау и едва ли нещо би ти стояло зле.

То и прическата, ноктите. Топ мацка си просто.

# 228
Благодаря за снимката и отзива.И аз да потвърдя ,че Ви стои уникално.

# 229
Последните месеци нищо не ми допада, дано има нещо хубаво скоро.

# 230
То тепърва започва сезонът на тениските, сега ще изкарат 50-100 вида за по 80лв със себестойност макс 20 и за какво им е да мислят нещо ново и хубаво..
другия месец евентуално с доставка ноември😃

# 231
Аз тази година нямам поръчка , това май означава,че не мога да ползвам отстъпката на рожден ден нали така?

# 232
Аз тази година нямам поръчка , това май означава,че не мога да ползвам отстъпката на рожден ден нали така?
Пише, че трябва да имаш поръчка през последните 12 м., но и тези 20-25 лв. вече нищо не означават при положение, че вдигнаха цените на 100 %. Аз моята ,,отстъпка” няма да я ползвам.

# 233
  • Стара Загора
И аз това лято за първо съм пас с нищо  поръчано от тях. Последно намаленията преди лятото поръчвах. Ще видя есента дали ще изкарат нещо интересно да си използвам отстъпката за РД. Но като цяло имам много дрехи и незнам дали нещо ще грабне погледа ми .

# 234
Пише, че трябва да имаш поръчка през последните 12 м., но и тези 20-25 лв. вече нищо не означават при положение, че вдигнаха цените на 100 %. Аз моята ,,отстъпка” няма да я ползвам.
Тоест не е за календарна година ,а 12 м назад ли?

# 235
Може ли мнение за това сако?
Благодаря!

# 236
Аз го имам в екрю - перфектно стои,леко е вталено, нямам забележки към изработката и плата, отличен избор е.

# 237
Понеже съм дребна и се чудя дали ръкавите няма да са ми прекалено дълги?
(1.55 съм 😂)

# 238
  • Варна
Кога ще има колекция?

# 239
Октомври

Общи условия

Активация на акаунт