Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 810
  • 424
  •   2
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Тази с връзването за моя ръст е идеална 162.  При мен бюста допълнително вдига нагоре. Това също е фактор.

# 211
На мен ми харесват роклите на точки, обаче, дългата къде ще я облека - най-много веднъж, тя е с доставка за края на август. Тази с миди дължина я мисля дали става за работа,  но е доста скъпичка, та не знам. Деколтето дали е прекалено на не-силиконов бюст? Някой поръчвал ли е този модел?

# 212
  • Пловдив
Аз съм поръчвала много подобен миди модел с друг принт и малко по- Тънки презрамки . Ако е точно същият, има и връзки на гърба.
Миди дължината за мен им е една никаква, малко над глезена и аз се чувствах като лелка с нея. Затова и я продадох.
Горе на бюста ( моят е малък) ми стоеше малко странно също.
Аз лично не бих поръчала този модел повече, на моята фигура не се възприех изобщо ( моята най наподобява фигура тип пясъчен часовник ). Правеше ме все едно изобщо нямам талия.

# 213
Аз имам ето такъв модел миди рокля

Скрит текст:

и се харесвам изключително много в нея, въпреки че не е мой стил.

Мисля, че при този модел много зависи къде точно ще застане талията, ако се иска извивките поне в горната част да се подчертаят.

На Алесите поне на снимките талията на миди роклите се пада сравнително високо, което ми се струва, че на мен не би ми стояло, защото моята фигура пясъчен часовник в горната част се дължи отчасти на средноголям бюст, отчасти на леко трапецовидна форма на гръдния кош. Тоест, ако искам талията ми наистина да е подчертана, трябва талията на дрехата да съвпадне като разположение с нея, защото не съм с бюст D или по-голям.

# 214
  • Варна
Аз реших тая година да се възползвам от намалението на Бенетон и освен за децата, накупих и за себе си пуловери с мерино и вълна за по 55лв. Наситих се на гадните пуловери на Алеса за по 120лв.

# 215
Имаше публикация за една деним  рокля,че имала ужасен мирис и след пране.Емии,как няма да има ,като всичко е химия и изкуствени материи.
Въпреки това си ги обичам 😅

# 216
И на мен тотално ми омръзнаха алесите ,едни и съши модели в различно разцветки.Качеството им е много долнопробно вече и креативност нулева

# 217
Да и едната жена пише " и аз имам от 1г в гардероба, и моите миришат ама стоят в найлона и торбичката, извадя ли ги миришат" .. ми върнете ги бе, обадете им се .. не разбирам, като напишат, че и техните миришат какво ще стане. Затварят си парите за миризливи дрехи и пишат от съпричастност ли, не знам. 🙄🤣
Имаше публикация за една деним  рокля,че имала ужасен мирис и след пране.Емии,как няма да има ,като всичко е химия и изкуствени материи.
Въпреки това си ги обичам 😅

# 218
Според мен хората дават отзиви ,като не искат да ги връщат си е тяхна работа да си губят парите 😀

# 219
Да .. отзив .. ми миришат ми дрехите ама какво от това .. нека седят в гардероба, няма и да ги облека. 🤣

# 220
Ако някоя от вас има от моделите в принт Playful elegance (тези с черните точки) може ли да сподели дали това е бяло или  нюд цвят, че на различните снимки ми изглежда различно.

# 221
Има ли вариант да пробвам на място вместо да поръчвам? Извинявам се за въпроса, но не живея в България, набързо съм в София и нямам опит с Alesa.

# 222
Къде на място? Те нямат магазини.

# 223
Може евентуално в офис на куриер, мисля, че имат преглед и тест пратките

# 224

Не е бял, но не е бежов цвета, точно като на снимката. На мен лично много ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт