Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 736
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
Аз се разписах чак сега с роклята a touch of romance. Имам и magnetic love, и още една пак от стари колекции, само че тънки презрамки и ми е любим модел за лятото. Не спарват, супер леки и удобни са. Тази, която сега ви писах, че поръчах не ми е в любим принт и цвят, но поне знам, че кройката ще ми стои добре. Надявам се да ги пуснат в по-готин принт…

# 196
Момичета имате ли тази пола или модела в черно? Имам няколко въпроса, ако някой я има 😊

# 197
Аз я имам ,но не съм я обличала още

# 198
Аз получих тази рокля, обаче с бял сутиен си го виждах на огледалото, както и черната лента на бикините, с които бях, т.е прозира, а я взех за офиса, чудя се да и търся ли подплата за рокля от тези по тялото, или да я връщам направо…. има много отзиви и никой не споменава тази подробност:

# 199
Дайте мнение за якето? 🙄
   Върни я според мен.С подплата ще е сложно.

# 200
За да не прозира се слага бежово/телесен цвят бельо.

# 201
Аз се чудя дали да я поръчам, не мога да преценя колко дълбока е цепката. Продуктовите снимки винаги са така направени, че да се чудиш как реално ще стои.
Аз я имам ,но не съм я обличала още

# 202
Довечера ще я отворя да я видя и ще пиша как е ,не съм я обличала но я разгледах  и изглеждаше добре цепката .Но на мен ми е дълга аз съм 1.63 и ми е под коляното ,като я наложих.Иначе е хубава ,материята е трико

# 203
  • Варна
За тази рокля освен, че е много дълга, друго не знам. Бях я поръчвала за една приятелка.

# 204
Цените са като отпреди, с Морано намалрние, преди покачването. Има нови модели.
Скъпи са ми.

# 205
  • Варна
Кроп топ 118лв с Морано... Какво има толкоз в тоя потник...

# 206
Емблема Алеса.
Видяхте ли този цвят? Влюбена съм

# 207
  • Варна
Емблема Алеса.
Видяхте ли този цвят? Влюбена съм

На висока дама сигурно ще стои добре. На 160см се съмнявам Simple Smile

# 208
Аз съм 166 и от онези с връзването на раменете ми идваше къса, ще видим тази.

# 209
Не съм сигурна дали тази рокля би стояла добре на бюст по-малък от техните, при условие че и тях ги прави някакси прави и плоски.

Ще ми е интересно иначе, ако някоя сподели мнение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт