Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 740
  • 422
  •   2
Отговори
# 180
Даже не знаех ,че полото е прозрачно ,видя ми се хубаво .Аз за това спрях да поръчвам от тях .Първо че моделите не ме кефят  едни и същи  са и най -вече заради ниско качество .Май блейзерите им останаха добри и поли -панталоните и до там ….

# 181
И на мен това поло ми се стори прозрачно и не го задържах. Като цяло споделям мнението, че полотата стават на топчета след 2-3 пранета, лъскавите се държат, но пък всички мен ме спарват. Иначе имам и лилавия плетен потник, на мен ми харесва, но още не съм го слагала. Всички потници са къси, но за мен не е проблем. Аз май последно време съм най-доволна от плетивата (тези с едра плетка). Взех си и тази плетена рокличка но още не съм я слагала. Сладка е и става за пролет / есен. Имам и една лилава с презрамки и съм доволна. Но тях ги пера единствено и само на ръка с препарат за вълна. Нищо не взех от намалението аз, работя от вкъщи вече, няма да закъде да се контя и смятам да водя минималистичен начин на живот известно време Grinning

# 182
  • Стара Загора
И аз съм със същите наблюдения. Блейзърите, поли панталоните и връхните зимни бих продължила да взимам. Въпреки, че имам много и трябва да поразпродам старите или да си ги запазя. 2-3 години нося последните не са мръднали. Блузите евридейки си нося и от старите бански . Другото е толкова изкуствено, че няма на къде, с толкова високи цени. Не си струва. Нямат хубави рокли вече.Попреключвам с тях. На Кристин нищо не съм копувала, доста са скъпи , но бих пробвала. Знае ли се може да ме спечелят.

# 183
Да, аз също съм много доволна от пола-панталонките (дънкови и от плат), любими са ми Heart и блейзърите. Хубави кройки, голямо носене пада и не мърдат. Определени неща стават, но други не си струват... На Кристин си взех едно палто зимата, разкошно е, малко ми беше дълго, и ми го пратих по Еконт да ми го скъсят, на другия ден вече пътуваше скъсено към мен. Много ме впечатлиха.

# 184
  • Стара Загора
Кристин имат и физически магазини наскоро видях в Стара Загора. Въпреки, че не съм по шопингите и обиколките . Все пак могат да се пробват на място. На мен Алесата ми харесва , че С-ките ми заспиват с малки изключения на някои модели. Но като цяло съм стандартен размер, така, че не би трябвало да имам проблем . Единствено на Авин нещата според мен са много умалени. Всичко, което съм пробвала С ми е малко. Но и там са същите изкуствени материи. Ще пробвам Кристин. Юнона и Люси пазаря също .

# 185
Е те Кристин са си Старозагорска марка .. имат магазин в Пловдив и ако не се лъжа някъде по морето имаше миналата година ..

# 186
  • Стара Загора
Не знаех. Авин също са Старазагорска марка и имат 2 магазина в града. Мисля в София и още някъде …

# 187
Авин основни техни магазини имат в Стз и София, а има и други, които продават техни дрехи, но не всичко от колекциите им /в Благоевград мисля беше такъв/.

# 188
На Константин и Елена (Варна) също имат бутик.
О, извинете!
Редакция:
Сега като се прочетох, малко излиза, че говоря за Авин.
За Кристин става дума, техен е магазина.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 19:43 от Maeve

# 189
  • Варна
Добре де, това не е ли един и същи потник?

# 190
На първия ред е потника, на втория не са ли късите панталони към него?

# 191
  • Варна
Оф да бе. Аз видях само ruffles и автоматично реших, че става въпрос за къдравите ръкави. Може би се надявах, че единият може да е без тия ръкави.

# 192
Летните им колекции са гола вода ,парцаля от пазара ,нищо интересно ,никаква дизайнерска мисъл и креативност ,потничета  и къси дънкови панталони ,дето всеки втори в тик ток продава ама на много по -ниски цени.

# 193
Аз естествено нищо не взех от намалението. Купувам други марки дрехи и си остават вечно мои. Преди Алесите бързо се разпродаваха и си взимах нови, сега и там вече трудно се продава.
Вече наистина нишата им е 20 годишни за дискотека... Жалко,че се оставиха да загубят първите си клиенти.

# 194
Те снимките им за 5 артикула могат да са едни и същи .. как да разбереш кое продават, трябва да четеш, като загубен всяко 'дизайнерско' заглавие.

Общи условия

Активация на акаунт