Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 688
  • 422
  •   2
Отговори
# 165
Аз отдавна съм харесала една деним рокля в бежово, но и с намалението ми е скъпа - 167лв .. и аз ще пропусна.

# 166
Да, прави впечатление, че доста от нещата са на стандартни морано цени.
Приятелка е поръчала черния Active елек, много ми е интересно да го видя струва ли си, че дълго време му се чудех пролетта, та тя каза, че сега с 30% е 140лв, а реално това му беше морано цената, когато и аз го гледах.
Вярно инфлация, ама те си ги имат готови  тези бройки, не ги произвеждат сега.

# 167
Дами, ако някоя има някой от дългите плажни панталони, може ли да каже дали прозира ? Дали става и за ежедневие в града, а не само за плаж ?
не прозират,стават за в града

# 168
  • Стара Загора
Интересна е , но на клиентката по другите снимки не ми хареса как стои. Иначе и аз се замислих за нея.

# 169
  • Варна
Аз след много мислене си изсмуках от пръстите тия двете. Сега получих смс, че полото е с дефект и ми го пращат с още 7% отстъпка. Обаче наистина всичко е много скъпо даже с 30% намаление. Някви кроп топове два пръста плат, той с намалението 70-90лв луда работа.

# 170
Диди ,това поло
го  имам ,хубаво е ,но не е дошло ред да го облека все още.Цените им са бомбастични и насреща пазарска шарения .Качеството на дрехите им е супер ниско ,след няколко обличания се обезформят ,раздърпват .Дори понякога от първото обличане и се развалят.Аз поприключих с тях.Кристин ми допадат повече и те са скъпи ,но поне там държат качество .

# 171
Аз си чудя на една палто, но да - и с намалението пак си е скъпичко и така и съм поръчала нищо

# 172
Wtf е това?!
Някаква нова тик ток мода ли, какво ли..
в плюс и огромните патешки устни.. от нелеп по-нелеп ми е маркетинга им напоследък.
Май вече I'm too old for this shit.

# 173
На мен пък вчера ми излезе някакво клипче с Диона на техния профил, как рекламира (разбира се супер просташки) някаква нова поръчка. Имиджа и така стърже дъното, че аз в никакъв случай не бих се асоциирала с нея!

# 174
Wtf е това?!
в плюс и огромните патешки устни.. от нелеп по-нелеп ми е маркетинга им напоследък.

Това не е ли самоснимачката на телефона? Не ме кефи как ицгелжда тук е доста подута.
Ленти за коса бяха по 13лв,сега с намаление са 26. Малко се подиграват вече...

# 175
Ох тази Диона е срам за всеки бранд ,по -скоро би имало отлив на клиенти от нея ,отколкото да им направи някаква реклама …

# 176
Аз нали нищо нямаше да поръчвам .. и аз си изсмуках поръчка, но за панталона съм на 2, ще го видя ..

# 177
Аз след много мислене си изсмуках от пръстите тия двете. Сега получих смс, че полото е с дефект и ми го пращат с още 7% отстъпка. Обаче наистина всичко е много скъпо даже с 30% намаление. Някви кроп топове два пръста плат, той с намалението 70-90лв луда работа.
Това поло го имам. Отива си с всичко, но за съжаление качеството е много ниско. След няколко пранета започна да се заваля и след още няколко сигурно няма да става за носене.
Имам подобно розово и с него същото, а от 2020-та едно поло сигурно 30 пъти прано е като ново. Просто качеството страшно падна за разлика от цените.

# 178
Wtf е това?!

От нежно и естествено красиво момиче се превърна в това.......

# 179
  • Варна
Получих си ги нещата днес. Не съм уау. Полото прозира, потникът е 2см плат. Даже и с намалението не си заслужават да му се невиди. Защо така правят тия момичета... Като гледам колко много неща има все още в намалението, а то свършва след малко, ми е ясно догодина какво пак ще е включено.

Общи условия

Активация на акаунт