Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 687
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
150 лева за едно парче плат ,коприна ама сигурно полиестерна ….те откачиха

# 151
Е преди бяха малко по-евтини, по около 130 ама .. 🤣
П.С. за този модел говоря, с отстъпка през юни 2023 е била 116 с Морано.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 07:56 от krystall

# 152
  • Стара Загора
Точно тази с отстъпката я взех и голямо носене я нося. Стои чудесно, но си е чисто изкуствена материя. Между другото из Гърция беше пълно със страхотни модели копринени рокли за 70-80 евро. То вече май по-евтино ми е от там да си купувам дрехи. И бански си накупих. Колкото и да искам да подкрепям български брандове вече се оляха с цени.

# 153
Незнам, но вече ми нагарча това тяхно парадиране. Контрастира напълно с нещо, което прочетох наскоро в LinkedIn и много ми допадна ..  

Бялата рокличка я пробвах, на мен ми беше широка, иначе е сладка наистина, материята е ясна.

# 154
Бебешките рокли пак налични ,явно има търсене на това недоразумение …😂

# 155
  • Варна
Айде да видим какво ще пуснат довечера.

# 156
Преди не пускаха ли да се видят самите артикули с намалената цена, но да купиш чак в 21? Или грешно помня🙄

# 157
Да, пускаха ... Може би сега ще пуснат и този път.

# 158
  • Варна
Направо е обида това намаление към редовните клиенти. Пет годишни колекции, скрънчита, колани, ленти за коса, бебешки дрехи. И цените са си като без намаление.

... Или те още не са актуализирали цените ли?

# 159
  • София
Едни и същи дрехи на намаление, колекции на повече от 5 години. Знам ги наизуст.
Депозитът ми явно пак ще си остане.

# 160
Обида е точната дума за техните намаления. Аз стигам до извода, че не ги харесвам вече. Просто моят вкус и начин на обличане се променят, а Алесите си останаха на едно място години наред.

# 161
Дами, ако някоя има някой от дългите плажни панталони, може ли да каже дали прозира ? Дали става и за ежедневие в града, а не само за плаж ?

# 162
Аз съм от жените, които се спасяват от градските летни жеги точно с плажните панталони. Абсолютно не прозират, не запарват, имам 5-6 и не си представям как бих изкарала лятото без тях. Не ми се е случвало някой да ме погледне с насмешка, че съм облякла пижама, напротив само комплименти съм получавала. Стоят добре и със сандали, и с кецове.
Единственият минус е, че дори от Алеса пристигат наелектризирани и прилепват гадно по крака. Купувам от професионално химическо антистатик и след първото пране ги пръскам. Дълго време след това нямат и следа от наелектризиране.

# 163
  • Пловдив
То вече и на намаление цените са толкова високи, че честно казано не си заслужава за мен. Вече над година нищо не съм взимала от тях и така ще продължи.
Банските им ги разпродадох всичките, едните даже ги изхвърлих. Толкова бавно съхнат и стават едни тежки и напоени с вода.

# 164
  • Стара Загора
Аз май нищо няма да купувам. Загледах ги плажните  панталони точно това се чудех -стават ли за града. Имам подобни сетчета  панталон с риза и са много удобни, но от Алеса не съм купувала. Отностно наелектрезирането има във всеки магазин спрейчета против наелектрезиране и върши чудесна работа. Пръскам на ризи , рокли. То с тези изкуствени материи е така. Но още с пръскането и се оправят веднага.

Общи условия

Активация на акаунт