Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 651
  • 422
  •   1
Отговори
# 135

Те затова ревът тука, всички наистина са избягали по Гърция. Нас ни спира, че сме с малко дете. Не се наемах аз, честно казано. Явно затова не видях ни 1 алеса бански 🫣

# 136
  • София
Ей, какъв фотос, от първата спортна колекция 😀
Весело изкарване на морето, Posh!

# 137
И аз съм с бански Алеса от старите това лято, в комбинация с плажна кърпа, а понякога дори и с топ Joy... Просто не стигнах до там да си купя нов бански, но нямаше да е на Алеса със сигурност. Видя ли надписи и големи лога директно подминавам ...иначе имам две три неща с големи лога, които ме е срам да нося, много рядко си позволявам да ги сложа...

# 138
  • Варна
Аз пак нищо не взех, втора или трета поредна колекция. Много ми хареса тоя пола панталон с изрезката в долната част - Royality. Обаче 185лв с Морано не мога да прежаля.
На намалението не ми се вярва да я пуснат.

# 139
Не си и заслужава парите .. просто Алеса имам чувството, че отсяват клиенти ..

# 140
С тези цени, догодина само скрънчита ще си купя. Дънки 200лв, пуловери 150 лв. Ще се вдигат още.

# 141
Пуснали нови-стари гащеризони. С тези платове са ми пижами.

# 142
Нищо не ми харесва вече ,всичко е толкова еднотипно ,а качеството е на много ниско ниво .Тези пижами незнам кой ги купува ,може би стават за море ,но за градски условия ми идва нелепо .

# 143
Как да ми хареса нещо от т.нар. "нова" колекция - все едно да гледаш OLX-a, модели от преди  години, но с огромната разлика,че в OLX-а старите им колекции са в пъти по-високо качество от последните.....
Та  така и аз нищичко не съм поръчала......., разпродадох огромна част от стари техни колекции....с НОСТАЛГИЯ(просто съм друг размер вече). Брандът е типичен пример за липса на каквото и да било развитие и креативност.За разлика от конкурентните им такива.

# 144
  • Варна
Едно време му се кани, каних на тоя бански, сега ме яд, че не взех. Вече са скъпи и тъпи.

# 145
  • София
Диди, не се ядосвай. Виждала съм го на живо. Ами.. не ми хареса. Особено бикините.

Аз върнах роклята и си имам депозит отново, който надявам се да използвам за нещо, което ще ми хареса (евентуално от зимната колекция).

Даже и  намалението не чакам. Смятай колко са ми писнали с еднотипните им колекции.

# 146
  • Варна
Ааа аз само за горнището говоря, че май е единственото за малък бюст. Долнището е грозничко.

# 147
  • Стара Загора
Да, горнището ще стои добре на малък бюст. Аз имам този модел ( в розово)  и почти не го нося. Не, че и на голям не стои добре, но не е подходящо за мокрене. А аз не излизам ит водата. Слагам го ако няма да се мокря.

# 148
  • Варна
Новата дънкова пола не е лоша. Ама не миди, ами другата, по-къса дето не са я пуснали. И кви са тия кърпи за глава божке...

# 149
Има нови рокли .. ако пуснат бяла ще е топ! Те имат подобен модел вече, но и новата е интересна..

Общи условия

Активация на акаунт