Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 647
  • 422
  •   2
Отговори
# 120
То бюст, то устни, в последно време всичко изглежда сякаш ще експлодира. Вече е прекалила малко, да. Мислех, че само на мен ми е направило впечатление.
Иначе дългия панталон с цветята го върнах, за моето ежедневие такъв широк и доста наситен цветен модел няма да ми се върже, само за ваканция като че ли.

Поръчах черния бански половинките, че досега черен съм нямала, харесва ми много идеята с топчета за презрамки, само не знам за човек, който не по собствена воля прекарва повече време на слънце около водата, дали няма да изгоря на топчета😃

И на мен ми харесаха презрамките с топчета,само че се замислих с тези топчета дали има възможност да се регулират презрамките. Долнищата също са малко по-различни от предишните модели.Няма снимка как стоят отзад ....дали са по-изрязани от предишните... , дали са набрани и т.н. Надявам се да качат повече снимки,че така изобщо човек не може да прецени.

# 121
  • София
Голямо затишие в темата. По морета ли тръгнахте 😁

Да дам отзив за A Touch Of Romance Midi Рокля - Pink. Много се чудих дали да поръчам нещо от лятната колекция,  но имах депозит и реших да го използвам. След малко повече от месец роклята пристигна.

Принтът е приятен, но до там. Самата рокля тежи, самият плат тежи. Не е удачна за лятото с този плътен, тежък плат + подплатата. Ще запарява със сигурност.  Кройката не е моята, уголемява ми талията. За капак на всичко мъжът ми ме попита каква в тази нощница, която съм облякла. 😁  
Не си заслужаваше чакането. Утре връщам роклята и отново ще имам депозит, който не знам за какво да използвам.

Бански от новите не искам да поръчвам. Не се виждам да нося бански с надписи, а и имам предостатъчно техни бански от предходни колекции.

# 122
Аз имам отстъпка за рожден ден, която ще изтече скоро и не знам дали и за какво да я използвам.
Мецани, една потребителка Петя във фб групата каза, че всяка година си взима бански от Алеса, ти как така ще имаш достатъчно от техните?!? 😅😅😅

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 08:02 от krystall

# 123
  • София
Значи ако не видя супер-дупер отзив от Петя, не ми тръгва деня. 😂😂😂

Кристалче, не съм вярвала, че ще дойде време, в което да няма какво да си избера от Алеса. Ще си сети този депозит явно за зимната колекция.
Не знам какво да ти препоръчам да си вземеш за рождения ден. Евентуално някой топ? На мен са ми писнали, че моделите от години са едни и същи.

# 124
Да, нещо такова ще е .. гледах и евридейки .. евентуално ..
Обаче Петето постоянно пазарува и с тези постове ми се струва, че иска да им се набие в очите и да й пращат безплатно .. 🤣

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 08:20 от krystall

# 125
Аз имам отстъпка за рожден ден, която ще изтече скоро и не знам дали и за какво да я използвам.
Мецани, една потребителка Петя във фб групата каза, че всяка година си взима бански от Алеса, ти как така ще имаш достатъчно от техните?!? 😅😅😅
То тези 25лв вече не стигат и за ластик.  Яко се излагат ,поне да ги направят на 50 лв за поръчка над 100.
Скоро ще има намаление и тогава може да използваш,ако не изтича до дни. Той може да се ползва до 30дни след рд,но щом пишеш явно изтича.
Бански поръчах за проба,но отново имат закъснение и  ще го откажа.

# 126
Изтича на 01.08, а техните намаления не бяха ли края на август?

# 127
  • София
Не помня кога са намаленията. По някое време през август.
В такъв случай трябва сега да използваш ваучера.

# 128
Изтича на 01.08, а техните намаления не бяха ли края на август?
  Може и юли да го пуснат..
24та е била юли 30, 2023 е било 24.07. Предишните години края на август. Смятам,че пак ще е края на юли, а не август.

# 129
Здравейте, имам рокля, която ми е подарък, но вече не ми става. С етикет, не е излизала oт кутията, откакто ми е подарена. Явно няма как да я върна.
Идеи къде да я продам?
Редактирано, заради последващия коментар.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 12:12 от Wednesday77

# 130
Не мисля, че е позволено да се продават публично артикули в бг-мама, но определено доста хора ще я видят тук в темата. Иначе аз всичко пускам в олх, ако цената е поносима се продават като топъл хляб, ако е малко по-висока, може да отнеме малко повече време..

# 131
В сайтовете за продажба и групите във фб. Наистина ли не знаете къде ?
А щом е с етикет, защо не я върнете или замените?
Здравейте, имам рокля, която ми е подарък, но вече не ми става. С етикет, не е излизала oт кутията, откакто ми е подарена. Явно няма как да я върна.
Идеи къде да я продам?
Редактирано, заради последващия коментар.

# 132
Ние в момента сме на море, в Бг. Бански на алесите ни 1 не видях, честно казано. Масово виждам на NL. Няколко жени с които се запознахме в хотела и на плажа, понеже и те са с дечица около нашето ме питаха откъде ми е банския, който не е на алеса обаче 😆 (на алесите нито 1 бански не съм и взимала този път). То и от новата им колекция банските надали са и налични още, де.. Как да ги видя 😆😆😆

# 133
  • София
Ооо, аз видях в Гърция и то доста, но не от новата колекция, а от миналогодишни. Разхождайки се по улиците, се нагледах на невъзможни комбинации на дрехите на Алеса. Останах безмълвна.
Мисля да направя разпродажба на техните дрехи, които имам и да си оставя само блейзъри и модели, които не са така разпознаваеми.

# 134
  • Стара Загора
Аз съм на море в Гърция от 2 седмици, нося Алески бански от старите 😂.  Иначе последните 2 години много разредих покупките и така смятам занапред. Все по-рядко си харесвам модели от техните. Или остарявам или нещо наистина не е ок при последните им колекции.

Общи условия

Активация на акаунт