Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 640
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм пас ,нищо няма да взимам .Ама иначе не е зле колекцията им ,добри са визиите харесват ми и фотосесията е добре направена .

# 106
На мен ми хареса розовия бански, но засега съм пас ... Може за другото лято Joy Не ми се чака пак 1-2 месеца ... Иначе кампанията им с това плажно масло е пак право в целта!

П.с. тези надписи са ужасни просто ...

# 107
Пак спестих едни пари. Харесах само телесния цвят,  но Тему донесе по - бързо от тях супер качествени бански ...на супер ниска цена.Simple SmileSimple Smile

# 108
  • Бургас/София
Аз си поръчах розовия бански с триъгълници и бикини с ниска талия с връзки. Този модел ми харесва и ми стои добре. Дата на доставка дават 11-12.07, което ако се случи, ме устройва. Моето първо по-дълго море е от 14.07.

# 109
  • Стара Загора
Аз вече съм в Гърция за цял месец и ще пропусна от новите/ стари бански . Честно казано, повечето ми бански от техните си взимам от намаления ( ако има номера) и 1000пъти по-добре. Нито моделите на новите са различни и интересни, чакането ме напряга , все едно кой знае какво чакам . А и по намаленията цената е прилична.

# 110
А на мен She@n ми донесе сто пъти по-интересни модели от техните бански.
Дантеления бях харесала още, като участваха в концерта на Криско .. ама по 80лв за всяка част .. МЕРСИ, а и този тип горнища дори в ХС не ми стоят добре.
Пак спестих едни пари. Харесах само телесния цвят,  но Тему донесе по - бързо от тях супер качествени бански ...на супер ниска цена.Simple SmileSimple Smile

# 111
  • Варна
И аз имам доста от Шейн и са хубави. Най-хубавите ми са от Yamamay. На Алеса веднъж пробвах бански и изобщо не ми стоеше. Правеше ме още по-плоска, отколкото съм.

# 112
  • Пловдив
А с тия силиконови цомби просто не ми става ясно изобщо на редовия клиент как продават. Аз не мога да си представя как ще ми стоят изобщо.
Долните части на банските не са снимани отзад да ги видим точно как са…
Пълен пас съм аз…

# 113
Както всички други долници .. леко изрязани .. то промяна в моделите им няма от 100г. 😅

# 114
А пък и  долнищата правят дупето още по-плоско  . Имаха само  едни сполучливи с висока талия,които оформяха по-добре и съхнеха бързо.
Сега да видим новите от каква материя  ще са.
Аз все пак поръчах да се запиша.Хем си знам  ,че ще го върна ,хем  мерак имам.  Шансът да се хоресам е само ,ако сложа силикон,което в този живот няма да си причиня.

# 115
  • Стара Загора
На мен ми харесват банските им, просто са много еднотипни. Май съм единствената, която ги харесва 😀 и ми стоят много добре. Писала съм и преди с естествен бюст съм , но ми е по-голям и горнищата им ме оформят много добре, долнищата също ми харесват как стоят. Но просто само разцветките сменят, омръзнаха ми .

# 116
И на мен ми харесват банските им и тази им плажна колекция ми хареса .Много са демоде тези силиконови гърди вече ,стоят изключително нелепо ,като възпалени сливици на това слабо тяло  на Мими .

# 117
Силикон, който е направен добре много харесвам аз .. например Богданска .. Мими обаче е попрекалила или обработката е голяма..

# 118
Даа ,и аз съм така .Като е направен добре и на мен ми харесва Богданска и на Beyonce много ми харесва също .Но на Мими просто е ужасно ,те седят като аномалия ,и все едно тази кожа ще се скъса толкова опънато където ги държи тези кръгли бомби като ципа ,и те нагоре към врата толкова неестествено ,на мен ми е отблъскващо

# 119
То бюст, то устни, в последно време всичко изглежда сякаш ще експлодира. Вече е прекалила малко, да. Мислех, че само на мен ми е направило впечатление.
Иначе дългия панталон с цветята го върнах, за моето ежедневие такъв широк и доста наситен цветен модел няма да ми се върже, само за ваканция като че ли.

Поръчах черния бански половинките, че досега черен съм нямала, харесва ми много идеята с топчета за презрамки, само не знам за човек, който не по собствена воля прекарва повече време на слънце около водата, дали няма да изгоря на топчета😃

Общи условия

Активация на акаунт