Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 630
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За коя пола говорите, момичета?

# 91
Аз не знам това момиче за кой пореден път е печеливша в игра на Алеса.. Толкова ми се е набило нейното име като все то печелившо във всевъзможните им игри, че ми се струва подозрително и вече нечестно спрямо другите момичета, които участват с някаква надежда..

# 92
Мими я следва в инстаграм
Случайност?

Аз не знам това момиче за кой пореден път е печеливша в игра на Алеса.. Толкова ми се е набило нейното име като все то печелившо във всевъзможните им игри, че ми се струва подозрително и вече нечестно спрямо другите момичета, които участват с някаква надежда..

# 93
Може и късмет да е имала.🤣🤣
Тя участваше и в снимките.
Несполучлива идея. Те качиха ли ги някъде всички снимки с тези момичета?

# 94
Качиха във фейсбук снимки със стари модели дрехи .. 🤣

# 95
Детските роклички продължават в различни цветове 😂.

# 96
  • Варна
Някой ако не е разбрал

# 97
Тамън видях.
Аз нямям нужда .Почти всичките им бански не ме кефят как ми седят.
Бански+ сутиени са ми двете неща ,които най-трудно избирам ..Харесам ли даден модел буквално взимам по 2,3бр за да ги нося дълго време .
Тези ръфлс може би ми допадат,но дали ще има не знам. ..

# 98
Пропускам ги.

# 99
  • Варна
Дано не са много такива като на заглавната страница, че даже и на Мими ѝ стои леко тъпо.

# 100
Предполагам, че след 11 часа ще ги пуснат Joy

# 101
  • Варна
Не мога човек... Като ги видя тия чехли и чанти направо смешно ми става. Може ли пет години да търкаляш един единствен модел в 15 десена...Те и банските 90% са си стари модели.

# 102
Ее не...моделите ,които харесах ще се изпращат след 20ти юли. Това е несериозно. Хората вече направиха по две морета, те сега изкарват колекция бански и естествено нищо не е с експресна доставка ...Да не говорим,че и от старите модели бански не мога да комбинирам,че нямат номера....Почти всичко в М е изчерпано.

# 103
Кой нормален ще се изтипоса с гигантски надпис Алеса отпред на банския, че и в шрифт от Word '98
Ох не мога🤦🏼‍♀️😅

# 104
  • Варна
Ооо за надписи винаги се намират. Някои хора обичат табели. На датите изобщо не обърнах внимание, защото абсолютно нищо не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт