Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 40 699
  • 628
  •   1
Отговори
# 615
Диди,кой е този панталон ?Плетивата им не са хубави ,обезформят се ,стават на парцал

# 616
  • Стара Загора
Не, ако замениш мисля не се доплаща. Аз си пуснах сметката там да ми върнат парите, че не се знае кога пак ще пазаря.

# 617
  • Варна
Формата за връщане е нова и гледах, че пише цена на продукт за смяна и после другият продукт има също цена и най-вероятно ще има доплащане. Това е панталонът.
Едит ДА, накараха ме да си доплатя разликата за замяната.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 18:46 от Didi_Bidi

# 618
Не бих доплатила! Откачалки!

# 619
  • София
Как ще те накарат да доплатиш разликата? Това го нямаше преди. Сменяш артикул от намалението за същия, но в различен размер.
Аз не бих доплатила. Директно ще го върна.

# 620
  • Варна
Оставям я единствено защото още преди намалението мислех да я купувам. В крайна сметка нищо не изкярих от това намаление, само дето го чаках.

Ей така просто като фийдбек им оставих една бележка в торбичката да им кажа, че не ми се струва честно да доплащам за същия продукт.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 13:00 от Didi_Bidi

# 621
И аз установих това със замяната и много се нервирах

# 622
  • Стара Загора
Момичета някой има ли панталона интересува ме как е като размер?

# 623
  • Варна
Този панталон ми седи в любими от бая време и така и не го поръчах. Сподели после.

# 624
Аз съм го купувала от преиздаване през 2022 този панталон, по-скоро е клин, с доста висока талия, седеше хубаво и стегнато, малко ми беше дълъг и го скъсих, но ми отесня и вече не го нося... Размера мисля че си отговаря, по "тяхната" номерация. Моя е хс и е доста тесен.

# 625
  • Стара Загора
Да, аз така си го представям като клин и такъв търся. Имам от Adore you и ги скъсах от носене, не са мръднали. Искам нови подобни и точно за това го загледах. Предполагам и се надявам този да е подобен. Нося С от тяхната номерация, ако не е екстремно умалена ми е ок. Поръчах го след 3-4 дни ще кажа как е.

# 626
Мисля, че ще ти хареса и размера ще е окей.

# 627
  • Стара Загора
Благодаря, Емералд . Ще дам обратна връзка. Поръчах и полото от мерино и за него ще споделя.

# 628
Аз видях, че има нови неща и точно си викам свежа розова блузка, я да я погледна и цената ме съсипа 😂 това вече е някакво безумие.

Иначе от намалението получих полата букле  с розово воланче, сладка е, хареса ми и ми става моят размер, но идва малко опъната и къса и си помислих, че един размер отгоре мога да я нося с малко по-ниска талия и да стои не толкова къса, но това с доплащането ме отказа. Мисля още малко и или я връщам или ще си я нося така, защото се изнервих от идеята, че реално никакво намаление няма да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт