Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 38 391
  • 589
  •   5
Отговори
# 585
В една от групите във Фейсбук качваха снимки от сегашните им цени и цените преди няколко месеца. Масово по 30-40, а даже едни обувки с около 100 лева нагоре. Страшна спекула. Почнаха някои да казват как са подали сигнали към КЗП и изтриха поста.
Май трябва да има масово подаване на сигнали към КЗП, за да се усетят, че нарушават закона. На мен лично ми писна да им гледам парадирането с "лукс", за който аз и другите им клиенти плащаме от години, а в същото време качеството да е спаднало до критично ниски нива. Отделно ми писна вече 5 години да гледам едни и същи парцалки на намалението. Първенющина и явен показ на селяшко мислене. Губят си редовните клиенти.

# 586
Нищо не ми хареса , те реално са намалени с 10 лв и не си заслужава Grinning

# 587
  • Варна
Да, ако си с Морано реално намалението ти е 15%, а не 30.

# 588
Реално намалението го няма.. един Плетен панталон, който гледам от октомври изведнъж скочи с 30% и в момента цената му е същата като преди 2 месеца.
Доколкото чета в групите и с други от моделите е така.
Лошото е, че и в хранителните магазини е абсолютно същата спекула.

# 589
  • Варна
Не съм чела оригиналния пост, ама отговор има и той е доста смешен - защо лъжете, само с 10лв сме си вдигнали цените тая година 😂 ма то тва е всяка година, бе скъпа! Да не кажа всяка колекция! И на всички ни е писнало да ви плащаме масрафа дето ни го навирате в очите.

.. И пак изтрити коментарите. Смешна работа.

Общи условия

Активация на акаунт