Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 38 504
  • 592
  •   4
Отговори
# 555
На всичко ще е така .. не само в Алеса .. това е еврото за нас .. набутвация.

Абсолютно !!

# 556
Тези пък само се чудят на какво основание да си вдигнат цените. Направо им е като фикс идея вдигане, вдигане да стигнем цените на Шанел. Отблъскващи са направо, самозбравили се първенюта.

# 557
Абсолютно са първенюта ,за Коледа на страницата на бранда им ,разопаковат подаръци от Dior .аз такъв друг човек,уважаващ се като дизайнер да трепери пред кутия на Диор и да го снима и да го показва и парадира не съм виждала 😂

# 558
Да , поръчано преди  на една цена , отваряш да видиш сега на каква е , нагоре .

# 559
  • Стара Загора
И аз погледнах -нагоре са ги закръглили, смешна работа. Попринцип се закръгля надолу в тази ситуация , но Алесите- не 😂. Не че ще се промени нещо с 1-2 лв , но това показва как разсъждават. Закръглят в полза на тях.
Момичета , помня , че бяхте коментирали някъде назад. Насъбрала съм много дрехи от техните , които няма да нося повече. Къде ги продавате?

# 560
Аз пускам всичко в ОЛХ. Доста зимни неща продадох около празниците. Сега пуснах някакви летни, но няма интерес.

# 561
В remix гледам , че има от тяхните дрехи , но там няма печалба .
В олх , базар.

# 562
Не вървят много като преди.Вече аз поне трудно продавам моите,които почти винаги като нови.

# 563
  • Стара Загора
До сега никога не съм продавала освен една рокля официална. Бях я обличала само за снимки и в ФБ групата търсиха точно такава. Та веднага я поръча момичето. Ще пробвам дори на символични цени да са не ми се затрупва с дрехи.
Благодаря ви.

# 564
До сега никога не съм продавала освен една рокля официална. Бях я обличала само за снимки и в ФБ групата търсиха точно такава. Та веднага я поръча момичето. Ще пробвам дори на символични цени да са не ми се затрупва с дрехи.
Благодаря ви.
[/quot

Кой размер продавате?

# 565
И аз съм продавала в Олх, и съм купувала от там - разни по-стари неща, които са изчерпани на сайта, или изчерпан размер.

# 566
  • Стара Загора
Благодаря Ви!
Повечето неща са ми С размер.

# 567
Този месец трябва да е намалението, нали?

# 568
  • Стара Загора
Да, мисля, че януари го пускаха намалението. 
Аз се чудя на тези дънки. Някой има ли от тях, отговарят ли номерата?

# 569
Имам дънките - отговарят си.
Някай има ли новата парка Desert Drift? Иска ми се да видя реална снимка

Общи условия

Активация на акаунт