Косопад - тема 27

• 25 356
  • 244
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, случайно попаднах на серия продукти на Dr. konopka. Шампоани и балсами против косопад, против пърхут, на много добри цени. Пише, че е натурална естонска козметика. Някой има ли мнение от първо лице за тази марка? Прилагам линк: https://befit.bg/brands/dr_konopka_s

# 241
няма шампоан, който да спре косопад, каквито и реклами да се правят. Лесно е да хванеш млада и красива дама да размята здрава коса и да обясниш колко много й дейста продукта.

!!! между другото само натиснах линка и веднага ме subscribe-на към сайта. Да се има предвид, че може да е спам

Здравейте, случайно попаднах на серия продукти на Dr. konopka. Шампоани и балсами против косопад, против пърхут, на много добри цени. Пише, че е натурална естонска козметика. Някой има ли мнение от първо лице за тази марка? Прилагам линк: https://befit.bg/brands/dr_konopka_s

# 242
Не, не е спам. Верифицира, а не абонира ("subscribe-на"). На много места се предлагат тези продукти, няма реклами с развяти коси и т.н. И не са само за коса... Просто попитах дали някой може да сподели мнение от личен опит.

# 243
Здравейте, момичета. Някой има ли реален опит с така нашумелите напоследък red light шапки за коса? От много години се боря с косопад и миниатюризация на косъма (косата ми е генетично предразположена към фин косъм, но с годините съвсем изтъня по дължините и не расте). Гледам от доста време марки като IRestore, Current body, Capillus и по-бюджетни варианти също, но тъй като е сериозна сума, бих се радвала, ако някой има мнение, да сподели.

Последна редакция: нд, 02 авг 2026, 08:49 от Shiney1205

# 244
Здравейте, момичета. Някой има ли реален опит с така нашумелите напоследък red light шапки за коса? От много години се боря с косопад и миниатюризация на косъма (косата ми е генетично предразположена към фин косъм, но с годините съвсем изтъня по дължините и не расте). Гледам от доста време марки като IRestore, Current body, Capillus и по-бюджетни варианти също, но тъй като е сериозна сума, бих се радвала, ако някой има мнение, да сподели.
Здравейте, аз съм със същия проблем. Какво използвате против миниатюризация на косъма?

Не мога да дам мнение за red light шапки за коса. От една седмица използвам такава диадема. Резултат ако изобщо има такъв ще се види след 3-6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт