Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 552
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Аз вземах от Persil megaperls - бяло и sensitive, обаче миналата година. По някое време се усетиха и цената се вдигна драстично, за съжаление + доставка в допълнение. Били са 6€ опаковката. Иначе съм много доволна. Ако намеря някъде тук изгодно, пак бих взела.

# 181
Точно от този Ленор поръчвах януари месец и беше с безплатна доставка.Сега ми слага 24,43 евро доставка.Докато видя ,че има доставка го бях пуснала и отказвах поръчката.Сега пробвах на 4 бройки,маха я.

# 182
  • Варна
Аз взех от скалада с -20% още една прахосмукачка АЕГ, състояние много добро, малко под 100Е излиза. И вече всяка къща си има и по една такава Simple Smile тази е за вилата, че този месец съм тук а тътренето на стандартна прахосмукачка горе, долу по стълбите и с две котки в краката е голям зор. Simple Smile

# 183
  • София
Аз взех от скалада с -20% още една прахосмукачка АЕГ, състояние много добро, малко под 100Е излиза. И вече всяка къща си има и по една такава Simple Smile тази е за вилата, че този месец съм тук а тътренето на стандартна прахосмукачка горе, долу по стълбите и с две котки в краката е голям зор. Simple Smile

А могат ли да се видят само предложения от склада. На мен ми иска Шарк с кабел, не ми се занимава с батерии

# 184
Гел за пране поръчах аз - Ариел, Ленор и някакъв Корал за черно, за проба го взех. Някой ползвал ли го е, дали е хубав?
От склада един сешоар на Ремингтън за 19 евро и май това ще ми е.
Аз също го бях поръчала, дори сега пак ми стои в една неплатена порчъчка. На мен ми хареса, и аз смятам, че има силна миризма, аз слагам малко прах по принцип, дрехите ни предимно са леко замърсени Simple Smile

# 185
  • София
Сешоар на Shark , според мен на добра цена.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CGDJ112Z?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 186
Съвсем ме хвърлихте в дилема с тези сешоари. Трябва ми такъв по скоро за гладко изправяне на чуплива коса. Държа на празна карта  по-предния в темата, ама сега с последния се обърках.

# 187

А могат ли да се видят само предложения от склада. На мен ми иска Шарк с кабел, не ми се занимава с батерии

Може, но аз от телефона не мога да намеря в менюто. Пиша в Google amazon.de/ co.uk и тн warehouse и така влизам.

Поръчах автомата на Делонги, чаках други на намаление, но уви. Дано не съм сгрешила.

# 188
Съвсем ме хвърлихте в дилема с тези сешоари. Трябва ми такъв по скоро за гладко изправяне на чуплива коса. Държа на празна карта  по-предния в темата, ама сега с последния се обърках.
Предния е с чупещо рамо , когато ползваш приставките за букли се използва изправен ( тук няма такива)  , за мен е по практичен Simple Smile
А и куфарчето за съхранение е много удобно .
Днес , след приключване на прайм сделките , всички цени в уиша ми са мнооого нагоре , дори на неща , които не са от сделките.

# 189
За много дълга коса, коята се носи изправена, кой от двата сешоара на Shark от темата препоръчвате?

# 190
Корал за черно и за цветно - много ги харесвам запазват цветовете

# 191
  • София
Съвсем ме хвърлихте в дилема с тези сешоари. Трябва ми такъв по скоро за гладко изправяне на чуплива коса. Държа на празна карта  по-предния в темата, ама сега с последния се обърках.
Споделения от мен е точно за изправяне на коса.
На дъщеря ми ,която иска да си прави букли и взех от другия с чупещото си рамо и вече го ползвахме

# 192
Лошото е, че му вдигнаха цената докато се начудя.

# 193
  • София
Лошото е, че му вдигнаха цената докато се начудя.
https://www.amazon.de/SpeedStyle-HD353BKEU-Finishing-Attachment- … sto_dp&th=1&psc=1
Този от склад, състояние отворено кутия- като нов е на 114 евро.

# 194
  • София
И мен ме запалихте по този сешоар. На мен ми трябва за обем в корените и евентуално букли и ситни къдрици. Май много искам, само изправяне не искам. Може ли да ме посъветвате кой модел? Ще го сложа в кошницата и ще го дебна.

Общи условия

Активация на акаунт