Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 51 708
  • 640
  •   1
Отговори
# 630
  • Сф
Изчакай и ще видиш.
На мен така ми излизаше, когато куриерът ми се обади и се разбрахме за друг ден да я достави.

# 631
Благодаря,  Благодаря.
Търпението не ми е силна черта, а и ми е важна пратката Hug

# 632
А като отвориш тракинга има ли движение?Ако има значи ще дойде.При предпоследната ми поръчка имаше само изпратена и после нищо.Първо увеличиха срока,после я канселираха,понеже е изгубена.

# 633
  • Майничка
Виж по номера от амазон за пратка в Еконт. Моята, която първо трябваше да дойде през ноември, после тръгна и запецна м/у Чехия и Румъния, току-що пристигна, куриерът ме засече на входа.

# 634
Няма движение по тракинг-а в Амазон - на 1ви е предадена от склад в Чехия.

В сайта на еконт по тракинга пише "Очаква предаване към Еконт"

Ще го видим. Дано да дойде, защото ми е и нов акаунта, предния го заключих и не можах да отключа и реално нямам история на покупки и тн (във връзка с възстановяване на средства и претенции имам предвид)

# 635
Днес получих една такава, която си стоеше със статус напуснала Чехия от 4-ти без нищо след това. т.е. тази може вече да е в Букурещ, в Русе или да е изгубена. Друга от седмица по-рано стоеше в Русе няколко дни.
expressone също имат проблеми с доставките. Висят по 1-2 дни в склада в София, после 2 дни натоварени в буса. Една ми стоя седмица в Русе докато я изпратят за София. Това е за район, в който и двата куриера доставяха без проблеми. Явно се задъхват.

# 636
  • гр. София
Възможно ли е все още при връщане на стока доставена в немски склад, да сменя адреса и да я върна от България?

# 637
Няма движение по тракинг-а в Амазон - на 1ви е предадена от склад в Чехия.

В сайта на еконт по тракинга пише "Очаква предаване към Еконт"

Ще го видим. Дано да дойде, защото ми е и нов акаунта, предния го заключих и не можах да отключа и реално нямам история на покупки и тн (във връзка с възстановяване на средства и претенции имам предвид)

На мен на 2 пъти ми се случи да пристигнат пратки с ден по рано от колкото тракинга казваше;

# 638
Е тя тръгне ли ,идва бързо Едната ми поръчка,за която писах,че на 47 евро ми даде безплатна доставка беше разделена на 2.По голямата част уж я изпратиха на 18 ,а срока беше 30 септември. Не дойде и увеличиха срока до 3-ти септември. Тогава я обявиха за загубена и ми върнаха парите.Една паста за зъби явно от друг склад я пуснаха на 22.09 и пристигна на 29.09 Като видях,че няма да дойде,а повечето неща бяха за колегата пуснах нова на 01 10,на 04.10 вече беше в Русе и на 06.10 ми я доставиха

# 639
  • София
Чудесни цени има на обувки Ecco. Взех си кожени ботички за 63 евро:
https://www.amazon.de/dp/B00V39PMF0?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
Имала съм 6-7 чифта Soft 2.0 и Soft 7.0 и винаги взимам моя номер.

# 640
Възможно ли е все още при връщане на стока доставена в немски склад, да сменя адреса и да я върна от България?

Да, възможно е.

Общи условия

Активация на акаунт