Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 602
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А четката има ли опция да духа без да се върти или задължително и двете функции заедно?
Върти се само като натискаш копчето. Всъщност въртиш, за да намотаеш косата и после само духаш.

# 256
Здравейте,

ще се радвам, ако някой може да помогне. Миналата година купих от немския амазон подочистачка на керхер. За съжаление част от нея се счупи и трябва да се ремонтира. За да ми признаят гаранцията в БГ, от сервиза ми искат документ със серийния номер на продукта. Във фактурата от амазон такова нещо не е написано, а нямам никакъв спомен дали и какви документи е имало в кашона преди година.

# 257
Привет! Някой скоро куоувал ли си е читав епилатор. Моя от ВИП-овете,Rowenta с различни приставки сдаде изненадващо багажа и търся подобен на добра цена естествено.

# 258
Здравейте,

ще се радвам, ако някой може да помогне. Миналата година купих от немския амазон подочистачка на керхер. За съжаление част от нея се счупи и трябва да се ремонтира. За да ми признаят гаранцията в БГ, от сервиза ми искат документ със серийния номер на продукта. Във фактурата от амазон такова нещо не е написано, а нямам никакъв спомен дали и какви документи е имало в кашона преди година.
Върни го на Amazon.

# 259
Здравейте,

Допиши си го.
Серийни номера само нашите искат да се вписват в гаранциите. За уред купен от чужбина на мен не са ми искали от сервиз попълнен с.номер, а само фактурата.

# 260
Благодаря! И на мен ми поискаха фактурата, след като знаеха, че уредът е закупен от амазон и после казаха: Ами то няма сериен номер. Първоначално, извън гаранцията искаха да го оправят за около 50лв и на следващия ден вече искаха 367лв, което ми се струва абсурдно. Това е цената на половината подочистачна.

# 261
Благодаря! И на мен ми поискаха фактурата, след като знаеха, че уредът е закупен от амазон и после казаха: Ами то няма сериен номер. Първоначално, извън гаранцията искаха да го оправят за около 50лв и на следващия ден вече искаха 367лв, което ми се струва абсурдно. Това е цената на половината подочистачна.
Ми ти сега им изпрати фактура със сериен номер Wink .

# 262
  • София
Моля, да ми препоръчате безглутеново брашно ,за хлебопекарна закупено от Amazon.
Благодаря!

# 263
Привет! Някой скоро куоувал ли си е читав епилатор. Моя от ВИП-овете,Rowenta с различни приставки сдаде изненадващо багажа и търся подобен на добра цена естествено.

Не много скоро (преди 3г) купих този https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00FYWD16E?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title за 22€ от някакви сделки, върши ми много добра работа. Сега е изчерпан, явно заместен от този по-нов модел https://www.amazon.de/-/en/Satinelle-Essential-BRE224-00-Epilato … =B07PLDD46X&psc=1, от който има складов като нов за малко под 26€. Ако работи като предишния, цената ще си струва.
На Braun бях пробвала от безкабелните с лампичка - не бях доволна, батерията свършваше преди да си епилирам цялото тяло (да си почти приключил с ръце и крака и да ти изгасне, когато остава половин неоскубан крак, си е досадно).

# 264
# 265
# 266
Здравейте, ще помоля за препоръка на туристическа ютия. Според вас дали вършат работа?

# 267
И трябва да не си правил поръчка последните 90 дни.

# 268
Аз не съм поръчвала поне година, че и две май,ама при мен не важи кода..

# 269
И при мен не важи този код за Германия. За юк обаче го ползвах за един телефон и сега ще треперя как ще се случат нещата с доставка, гаранция (дай Боже да не се налага)….

Общи условия

Активация на акаунт