Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 590
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Поддадох фронта и взех Instant Vortex.
1.Слагате ли кошницата в миялна,да не се повреди нещо ( знам,че пише,че може,ам вие сте ми по- достоверен източник).
2. Миришат ми тиквичките ,сложих от вчера в хладилника,че останаха ( за пръв път го пускам,преди това обгоря за 15 мин.празен.  На някого случвало ли се е. На някаква химия миришат ( на вкус по- скоро се усеща ) .

# 241
1.Слагате ли кошницата в миялна,да не се повреди нещо ( знам,че пише,че може,ам вие сте ми по- достоверен източник).
2. Миришат ми тиквичките ,сложих от вчера в хладилника,че останаха ( за пръв път го пускам,преди това обгоря за 15 мин.празен.  На някого случвало ли се е. На някаква химия миришат ( на вкус по- скоро се усеща ) .
Ще спре да мирише ,добра покупка е 😃 моя навъртя вече към 3 или 4 години ….губят ми се вече.Преди година и повече му купих нова кошница ,че осакатих старата ,но аз с едни метални щипки и вилици ръчнах ,виновна си бях.Мия на ръка ,веднага след употреба сипвам веро и вряла вода и оставям да покисне.После се мие супер лесно.Мила съм в съдомиялна ,нищо и няма на кошницата ,но все нямам място в съдомиялната и тя хартисва 😅
Аз чакам този хубавец
 https://www.amazon.de/dp/B0CXDTMM28?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Нямам търпение вече ,а куриерите се мотаят и ще вземе да дойде като тръгна за морето 🥳 Кафемашината на Делонги е супер ,врътнах едни 20-30 кафета ,изгубих им бройката 😂🤪и изхабих кафе доста ,но я нагласих с настройките и сега прави чудно кафе.То докато се разработи в началото тече цветна водичка ,иска си настройка (да предупредя ако някой си я е поръчал)

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 22:58 от ctefani

# 242
2. Миришат ми тиквичките ,сложих от вчера в хладилника,че останаха ( за пръв път го пускам,преди това обгоря за 15 мин.празен.  На някого случвало ли се е. На някаква химия миришат ( на вкус по- скоро се усеща ) .
Ще спре да мирише ,добра покупка е 😃 моя навъртя вече към 3 или 4 години ….губят ми се вече.Преди година и повече му купих нова кошница ,че осакатих старата ,но аз с едни метални щипки и вилици ръчнах ,виновна си бях.Мия на ръка ,веднага след употреба сипвам веро и вряла вода и оставям да покисне.После се мие супер лесно.Мила съм в съдомиялна ,нищо и няма на кошницата ,но все нямам място в съдомиялната и тя хартисва 😅
Аз чакам този хубавец
 https://www.amazon.de/dp/B0CXDTMM28?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Нямам търпение вече ,а куриерите се мотаят и ще вземе да дойде като тръгна за морето 🥳 Кафемашината на Делонги е супер ,врътнах едни 20-30 кафета ,изгубих им бройката 😂🤪и изхабих кафе доста ,но я нагласих с настройките и сега прави чудно кафе.То докато се разработи в началото тече цветна водичка ,иска си настройка (да предупредя ако някой си я е поръчал)
Може ли да пратите линк за машината че се чудя коя да взема

# 243
Neli1978 , кафеавтомат е и линка го пуснах преди няколко страници ,но не е на добра цена сега.Взех го за 302€
https://www.amazon.de/dp/B09CGSCBK5?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 244
Аз отдавна дебна един Cosori Dual blaze, ама все се успокоявам, че имам ИП Про крисп, но искам и фраера. Само малко да го намалят и веднага го купувам.

# 245
След като оправихме косите, сега дойде ред за вкусни пици. Моля за препоръка за уред на добра цена
Гледам този
https://www.amazon.de/919-Fireproof-Reheating-Included-Temperatu … tZT1zcF9hdGY&th=1
Преди време когато бях по-активна в покупките от Амазон се сещам че имаше програма за проследяване на цените  кога на каква цена е бил даден продукт - някой има ли линк?

# 246
# 247
  • софия
След като оправихме косите, сега дойде ред за вкусни пици. Моля за препоръка за уред на добра цена
Гледам този
https://www.amazon.de/919-Fireproof-Reheating-Included-Temperatu … tZT1zcF9hdGY&th=1
Преди време когато бях по-активна в покупките от Амазон се сещам че имаше програма за проследяване на цените  кога на каква цена е бил даден продукт - някой има ли линк?
Всички.
...
Проверяване на цени
camelcamelcamel
Сайт, в който може да проверявате кога и колко е била намалена дадена стока в Амазон (не отразява намаленията по време на Черния петък). Може да се инсталира като add-on към браузъра.
keepa
Още един удобен add-on за следене на цените. Освен че показва най-ниска, най-висока цена, показва и каква е цената в момента на един и същ продукт в различните Амазони, цените се виждат под продукта, без да е нужно да се проверява в отделните Амазони.
За да показва цени в различните Амазони, трябва изрична регистрация в keepa:
Скрит текст:

След това от глобуса се отваря нов прозорец, в който се отбелязва от кои Амазони да се показва цената на продукта.
...

# 248
Какви филтри за Instant Vortex Plus mit ClearCook - 5.7L купувате и от къде. От скоро го имаме( няма месец),не сме го скъсали от работа и днес изписа да се смени филтъра.

# 249
Какви филтри за Instant Vortex Plus mit ClearCook - 5.7L купувате и от къде. От скоро го имаме( няма месец),не сме го скъсали от работа и днес изписа да се смени филтъра.
Като ги проучвах, пишеха много хора, че дава такъв бъг и иска смяна на филтъра без да е минало никакво време. Не мога да помогна за филтрите, но пишеха, че игнорират, доколкото си спомням, защото всяка седмица трябва да го сменят.

# 250
Как се вързах и аз не това хоро- хем мирише на пластмаса,хем тефлон,сега и филтри .

Офис стол с облегалка за глава купували ли сте,доволни ли сте ?

# 251
  • София
На тема коси, купих една стилизираща четка. Току-що я пробвах, определено ще върши работа. С въртяща четка е, има два размера четки - 5см и 4см, има и един гребен за повдигане при корените. С две скорости + студен сешоар. За разлика от старата Ровента, която изключваше след 1 мин. работа, и която изобщо не съм използвала, тази не загрява, освен четката. Четките се въртят в двете посоки - поставяш я на края на кичура и натискаш въртене, ако си объркал посоката, развиваш и пробваш пак Smile Косата не се заплита.   
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09RPH1148?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1
Взех от склада за 26Е, никога преди не съм взимала употребявано нещо, но си беше като нова. Трябваше да допълвам с боклучки, между които и едни парфюмни перли за пералня. Перлите бяха умирисали буса на куриера, купуваните оттук не миришат така.

# 252
На тема коси, купих една стилизираща четка. Току-що я пробвах, определено ще върши работа. С въртяща четка е, има два размера четки - 5см и 4см, има и един гребен за повдигане при корените. С две скорости + студен сешоар. За разлика от старата Ровента, която изключваше след 1 мин. работа, и която изобщо не съм използвала, тази не загрява, освен четката. Четките се въртят в двете посоки - поставяш я на края на кичура и натискаш въртене, ако си объркал посоката, развиваш и пробваш пак Smile Косата не се заплита.   
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09RPH1148?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1
Взех от склада за 26Е, никога преди не съм взимала употребявано нещо, но си беше като нова. Трябваше да допълвам с боклучки, между които и едни парфюмни перли за пералня. Перлите бяха умирисали буса на куриера, купуваните оттук не миришат така. Може ли линк към перлите? Благодаря!

# 253
# 254
  • Сф
А четката има ли опция да духа без да се върти или задължително и двете функции заедно?

Общи условия

Активация на акаунт