Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 581
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Купувала съм от Амазон, но последно бяха пуснали в Лидл капсули за Неспресо на добра цена. От Емаг също съм попадала на добри оферти.

# 226
Купувала съм от Амазон, но последно бяха пуснали в Лидл капсули за Неспресо на добра цена. От Емаг също съм попадала на добри оферти.
Пазите ли кутията на капсулите от Лидъл да покажете снимка?

# 227
От Лидл постоянни капсули ли,как съм ги пропуснала...

# 228
Вчера сутрин пуснаха Лаваца което по принцип си пием в къщи на много добра цена 14€ и нещо си.Не ме пусна да купя повече от 3 пакета и взех и един прах за пране ,мисля си ще пусна втора поръчка с още 3 пакета после.Да ама не дава и после пак скочи цената.Сега пак пробвам че пак радна цената ама ТЦ не ще.Не можело повече на акаунт.Друго кафе може ,това не може .Смених адреса за проба ,пак не става.Е много глупава политика!

# 229
  • София
Не са в постянния асортимент на Лидл, за съжаление. Тези ползвам. Харесват ми. Имаше и други варианти, но само тези съм пробвала. На следващото пускане може да опитам и друг вариант
Скрит текст:

# 230
И мъжът ми беше купил и каза, че не са лоши за парите си.
Аз от кафе не разбирам Simple Smile) Вчера проверих и аз в Амазон за оригиналните капсули Неспресо - ами, скъпички бяха.

# 231
Неспресо правят 2-3 пъти годишно -30% на сайта си. Винаги имат след черен петък, може би седмица по-късно (от Германия).

# 232
Аз от години поръчвам от немския сайт на неспресо , 30 % не съм засичала . 15 евро от следваща покупка или 20 евро при минимална бройка закупени кафета , чаши или лакомства подарък - да , но 30 % не съм виждала .

# 233
Аз от години поръчвам от немския сайт на неспресо , 30 % не съм засичала . 15 евро от следваща покупка или 20 евро при минимална бройка закупени кафета , чаши или лакомства подарък - да , но 30 % не съм виждала .

Ето тоталът на поръчката ми през май - точно -30%

# 234
  • Mediterraneo
Моята машина е на Долче густо, купувам капсули от Амазон и откъдето сваря на добра цена. За моя радост, в нашия Лидл капсулите са в постоянния асортимент, тези за Неспресо- също, а и излизат на под 20 цента капсулата.

# 235
# 236
Здравейте, някой знае ли защо не мога да видя продуктите, когато влизам в магазина на поизводителя?

# 237
заради превода? заради задръстен браузър ? аз проверих и ги виждам

# 238
Здравейте, някой знае ли защо не мога да видя продуктите, когато влизам в магазина на поизводителя?

Вероятно защото не изпраща до България. Промени адресът.

# 239
И при мен е така

Общи условия

Активация на акаунт