Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 571
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Това е моят модел сешоар https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D2J7WZ5X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
но си мисля за добър модел маша - за да правя къдрици. Не ми се получават нещо "въртелите" с този на суха коса. На дъщеря ми на влажна се получават, но тя има и дълга коса, докато моята е по-къса, боядисвана и т.н.

# 211
  • София
Това е моят модел сешоар https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D2J7WZ5X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
но си мисля за добър модел маша - за да правя къдрици. Не ми се получават нещо "въртелите" с този на суха коса. На дъщеря ми на влажна се получават, но тя има и дълга коса, докато моята е по-къса, боядисвана и т.н.
Правилно ли разбирам, че има само една четка за обем? Другото рошаво е за изправяне?

# 212
Правилно ли разбирам, че има само една четка за обем? Другото рошаво е за изправяне?
точно така, другото рошаво е рошаво само от едната страна, а не кръг. На мен ми харесва уреда, ползвам и дифузера. Просто искам да си допълня с маша, което ми е по-лесно за употреба.

# 213
  • София
Май няма да използвам повечето функции. На мен ми трябва само да повдигна горната част на косата, където ми е права и тежка. Прави се с голяма четка и силен сешоар. Имам и двете, обаче ръцете ми са вързани на фльонга и не става. Имам една четка-сешоар, купувана е отдавна, Ровента (нали е добра марка за уреди за коса?), обаче загрява и изключва след 1 минута. Сега слагам 6 големи ролки и духам със сешоара.
Ето тази четка дали ще стане за моите цели, някой купувал ли е?
https://www.amazon.de/-/en/BaByliss-AS121E-Multistyle-Attachment … C120&sr=8-10&th=1

# 214
Има такса да, на мен ми начислиха 4лв и стотинки онзи ден.
Пренасочване може при всички, но при Еконт е с екстра допълнителна такса за пренасочване.

# 215
Май няма да използвам повечето функции. На мен ми трябва само да повдигна горната част на косата, където ми е права и тежка. Прави се с голяма четка и силен сешоар. Имам и двете, обаче ръцете ми са вързани на фльонга и не става. Имам една четка-сешоар, купувана е отдавна, Ровента (нали е добра марка за уреди за коса?), обаче загрява и изключва след 1 минута. Сега слагам 6 големи ролки и духам със сешоара.
Ето тази четка дали ще стане за моите цели, някой купувал ли е?
https://www.amazon.de/-/en/BaByliss-AS121E-Multistyle-Attachment … C120&sr=8-10&th=1
Тази не ти ли е вариант?

# 216
  • Mediterraneo
Моля, за предложения за конкретен модел апарат за кръвно с голям маншон, от който сте доволни.

https://www.amazon.es/dp/B08NXBRYFJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

OMRON X2 Basic Tensiómetro de Brazo digital, medición precisa de la presión arterial y el pulso, validado clinicamente

# 217
Здравейте и предварително се извинявам за дългия въпрос😀На 26 юни поръчах два кашона безглутеново брашно от немския Амазон.Февруари правих същата поръчка и нямах проблем тогава.На първи получих обаждане от куриер на Еконт, че е пред нас с пратката и понеже не бях вкъщи помолих друг човек от семейството да я вземе.Оказа се, че е дошъл само един кашон брашно, а трябваше да са два.Нямах предварителен имайл или известие от Еконт, че ще дойде този ден пратката.И беше объркано името на улицата, на куриера беше зададена улица десета, аз съм на девета.Въпреки, че на кашона си беше изписан правилния адрес.
След като видях, че пратката е на половина влезнах в Амазон и там пишеше, че едната част е доставена, а другата трябва да дойде до 8 юли или ще ми възстановят парите.Вече сме 15 ти, втори кашон няма😀В Амазон пише" съжаляваме за забавянето, пратката Ви може би е изгубена....може да поискате възстановяване, но може и все пак да пристигне при Вас" или нещо от сорта😂Вкарах номера за проследяване във fan courier и там пише че на 1 юли е върната поради грешен адрес....
Какво ще ме съветвате да предприема, защото нямам опит с пазаруване от чуждестранни сайтове.Тъкмо се успокоих миналия път колко лесно и безпроблемно мина всичко с поръчката.Не успях да се ориентирам да заявя да ми върнат парите, ако не попълня нищо няма ли все пак в някакъв момент да ми ги върнат, защото и на сайта си им стои че половината поръчка не е достигнала до мен?И има ли надежда изобщо да я получа все пак със забавяне, защото така или иначе на мен брашното си ми трябва, тук е на двойна цена.

# 218
След като пратката е със статус - върната, парите най-вероятно ще се възстановят след като пристигне обратно в склада им.
Ако до седмица не възстановят сумата, може да се наложи да им се пише.
Ако втората част от пратката все още е необходима, след като им се пише ще я изпратят отново.

В случаят не става въпрос за изгубена пратка, но е хубаво да се знае, че Amazon често не връщат автоматично парите, когато става въпрос за загубени пратки или по-скоро за такива, които не са доставени в зададения срок, защото се случва такива пратки да изчезнат в проследяването, но всъщност да са доставени. В такива случай се чака клиента да се свърже с тях, ако действително не е доставена. От последния месец също имам такава пратка, която е отдавна доставена от Еконт, но в тракинга на Амазон си стои като загубена и е увиснала още на излизането си от Чехия.

# 219
В акаунта пише датата до която да чакате и ако не е пристигнала пратката да си поискате възстановяване на сумата . Натиска се от там бутон и става лесно .

# 220
Здравейте! Преди години си купуваме едни кафе машини Крупс за неспресо. Моята така стои. От къде купувате изгодни капсули за тях?
Благодаря!

# 221
  • София
Здравейте и предварително се извинявам за дългия въпрос😀На 26 юни поръчах два кашона безглутеново брашно от немския Амазон.Февруари правих същата поръчка и нямах проблем тогава.На първи получих обаждане от куриер на Еконт, че е пред нас с пратката и понеже не бях вкъщи помолих друг човек от семейството да я вземе.Оказа се, че е дошъл само един кашон брашно, а трябваше да са два.Нямах предварителен имайл или известие от Еконт, че ще дойде този ден пратката.И беше объркано името на улицата, на куриера беше зададена улица десета, аз съм на девета.Въпреки, че на кашона си беше изписан правилния адрес.
След като видях, че пратката е на половина влезнах в Амазон и там пишеше, че едната част е доставена, а другата трябва да дойде до 8 юли или ще ми възстановят парите.Вече сме 15 ти, втори кашон няма😀В Амазон пише" съжаляваме за забавянето, пратката Ви може би е изгубена....може да поискате възстановяване, но може и все пак да пристигне при Вас" или нещо от сорта😂Вкарах номера за проследяване във fan courier и там пише че на 1 юли е върната поради грешен адрес....
Какво ще ме съветвате да предприема, защото нямам опит с пазаруване от чуждестранни сайтове.Тъкмо се успокоих миналия път колко лесно и безпроблемно мина всичко с поръчката.Не успях да се ориентирам да заявя да ми върнат парите, ако не попълня нищо няма ли все пак в някакъв момент да ми ги върнат, защото и на сайта си им стои че половината поръчка не е достигнала до мен?И има ли надежда изобщо да я получа все пак със забавяне, защото така или иначе на мен брашното си ми трябва, тук е на двойна цена.
Бихте ли споделили линка на брашното?
Благодаря!

# 222
  • Казанлък
Здравейте! Преди години си купуваме едни кафе машини Крупс за неспресо. Моята така стои. От къде купувате изгодни капсули за тях?
Благодаря!
От Амазон естествено Smile
Аз предпочитам различни видове Лаваца. Следя цените им, често пускат и ваучерите, та понякога цената на капсула излиза между 35 и 50 стотинки. А с безплатната доставка сега е супер.

https://www.amazon.de/-/en/Lavazza-Espresso-Qualita-Rossa-Capsul … i=B09BFFFVJ9&th=1

Да допълня, че така поръчани (10 кутии по 10 броя капсули) пристигат в твърда картонена опаковка и досега не съм имала смачкани или повредени капсули.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 14:25 от valpan

# 223
Аз вземах и на якобс, доста добра цена ми се беше вързала, а кутиите са големи. Кафето е приятно, аз не обичам твърде силно и ми допада.
https://www.amazon.de/dp/B07RV2L6QD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 224
Изгодно излиза от официалния сайт на Lavazza, където периодично пускат оферта 12+6 (т.е. 180 капсули) за 35 евро с безплатна доставка до германски адрес. Капсулата излиза около 38ст, но предимството е, че дават да се избира от от всеки предлаган вид до достигане на 18 опаковки за активиране на промоцията. Също така кафето е винаги прясно и пристига добре опаковано в твърд кашон, което е важно, защото много потребители се оплакват, че капсулите от Amazon пристигат често намачкани, а както знаем това ги прави неизползваеми.

Общи условия

Активация на акаунт