Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 585
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Тамарис имат намаление днес.Ето едни боти 38 номер,цвят горчица
https://www.amazon.de/Tamaris-Womens-Chelsea-Leather-yellow/dp/B … sto_dp&th=1&psc=1

# 196
  • Sofia
Дали е обсъждан този Филипс кафе-автомат? Изгодна ли е цената от 242 евро
https://www.amazon.de/dp/B07MMSHC4R/ref=sspa_dk_detail_0?pd_rd_i … zcF9kZXRhaWw&th=1

# 197
  • На брега на реката
Имам подобна само, че с каничката за мляко. Много съм доволна.
Виждам в нашите сайтове, цена от 540 лв, та май излиза изгодно.
Това е най-евтиното, което намерих у нас:
https://technika.bg/product/26698/kafeavtomat-philips-ep2220-10. … ojCYaAo6DEALw_wcB
Има ги по 700 лв.

# 198
С риск да разводня темата, но нали и аз подех темата за Шарк, като си купих сешоара с приставките с куфарчето - къдриците само на влажна коса ли се правят? Опитах на суха и не става.
И ако не става, може ли да препоръчате хубава маша - и аз да си дебна в сделките.

# 199
  • София
С риск да разводня темата, но нали и аз подех темата за Шарк, като си купих сешоара с приставките с куфарчето - къдриците само на влажна коса ли се правят? Опитах на суха и не става.
И ако не става, може ли да препоръчате хубава маша - и аз да си дебна в сделките.
Баш си е по темата - дебнене на оферти в Амазон.
Твоят Шарк какъв е, има ли приставки за обем? Търсих някакви сравнения в нета, но не успях да се ориентирам много-много.

# 200
И аз се нареждам за нещо което ще даде обем в корените. С късо каре съм, а четка не мога да въртя 😀

# 201
  • София
На дъщеря ми се получи къдрица и то на суха коса, при това но най-ниската температура.
Тя е с много дълга и тежка коса!
Предполагам, на влажна коса резултатът ще е още по-добър.

# 202
Момичета, все още нямам регистрация, но планувам.
Виждам в първия пост, че с еконт или спиди. Тоест не е ясно до последно с кой ще ми се достави.
Може ли да се насочи и при двата куриера към офис?
За спиди мисля, че може, но за еконт?
Като адрес как е най-добре да задам в профила си? Домашен ли? Или на някой офис на двата доставчика.
А плащането като при ихерб ли? С карта или при доставка?

# 203
  • София
Момичета, все още нямам регистрация, но планувам.
Виждам в първия пост, че с еконт или спиди. Тоест не е ясно до последно с кой ще ми се достави.
Може ли да се насочи и при двата куриера към офис?
За спиди мисля, че може, но за еконт?
Като адрес как е най-добре да задам в профила си? Домашен ли? Или на някой офис на двата доставчика.
А плащането като при ихерб ли? С карта или при доставка?
Плащането е като при iherb - при поръчката, няма наложен платеж.  Доставя се с Еконт или ИнТайм, щом пише Спиди, значи и с тях може, аз лично не съм получавала. Пренасочване може, но ще получиш пратката на следващия ден, не на този, който е по график. Трябва да провериш при куриера дали има такса. Така че задаваш домашен адрес.
Когато поръчваш, гледаш дали се доставя от Амазон - dispached by Amazon. Иначе ще имаш цена за доставка, която си я пише още преди да поръчаш. И сумата трябва да е над 49 Е.

# 204
  • София
Може и с Express one да е доставката, че и с ДХЛ ...или някой друг, освен споменатите.... никога не се знае.
Пренасочване може при всички, но при Еконт е с екстра допълнителна такса за пренасочване.

# 205
Хм, аз наскоро с еконт пренасочих, някакъв адрес бяха объркали. И не ми го таксуваха въобще.
Със Спиди ми е безплатно, те пращат линк като пазарувам от ихерб и аз пренасочвам към офиса винаги.

# 206
  • София
Мен са ме таксували и за тяхна грешка - не се отвори бокса на автомата. В последствие се разбра, че наложеният платеж бил отделно и единствената опция да си взема нещото беше да го пренасочат към офис срещу таксичка.
Та последният път като ми предложиха да пренасочат защото една седмица не ми доставяха пратката, обещаха да е без такса, но им отказах - не стига че не можаха да ми доставяха пратката повече от седмица, а и беше тежко както и не им и вярвах.
Правилата са: пренасочваш - плащаш, чакаш цял ден, обсъждане като са пред вратата.
Има вариант да отложиш задруга ден и тогава е безплатно.
.... а бяха по-добрите куриери.

# 207
Моля, за предложения за конкретен модел апарат за кръвно с голям маншон, от който сте доволни.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 09:53 от blue#

# 208
Мен са ме таксували и за тяхна грешка - не се отвори бокса на автомата. В последствие се разбра, че наложеният платеж бил отделно и единствената опция да си взема нещото беше да го пренасочат към офис срещу таксичка.
Подай жалба и ще ти върнат парите. https://claims.econt.com/ Няма безгрешни хора и софтуер.

Моля за предложения за конкретен модел апарат за кръвно с голям маншон, от който сте доволни
Omron са лидери. Даже и медиците използват такъв. Модел... зависи колко пари ти се дават. Скъпите имат повече функции и вероятно по-точни. Една таблица със сравнения: https://omronhealthcare.com/blood-pressure-monitor-comparison-chart-upper-arm Хубаво е да проверява AFib.

# 209
  • София
ЧревоУгодник, подадох. Проблемът не бе е софтуер, а в пред компютърното, но не тяхното, т.е. "подателят бил" виновен. Хубаво, до там с тях, още повече при оо-скъпа и некачествена услуга. Когато пазарувам в България изрично питам за Спиди при посочено само Еконт, ако не пращат със Спиди съм "благодаря, ще купя от другаде"
blue#,
Omron M7,
Withings Withings Blood Pressure Monitor (BPM) Connect https://amzn.eu/d/7qB2hVt
Имат и по-нов модел

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 10:33 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт