Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 563
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • София
A.S.98- любители на марката има много добри попадения от 44 евро!
Може и на лично съобщение!

# 316
# 317
  • Сф
Мъжът ми от 2 дена подскача в нас, че иска кафе автомат да мели и прави кафе. Не държим да прави капучината и прочие с мляко. Някой може ли да препоръча нещо?

# 318
Мъжът ми от 2 дена подскача в нас, че иска кафе автомат да мели и прави кафе. Не държим да прави капучината и прочие с мляко. Някой може ли да препоръча нещо?
https://www.amazon.de/DeLonghi-Magnifica-automatic-cappuccino-se … b7de-93f4ce2bd9d1

# 319
Този изглежда на много добра оферта. Ние онзи ден получихме една Melitta, но в Испания от испанския Амазон. Взехме я заради размера, че няма много място на плота. Прави хубаво кафе, но се изненадахме неприятно, че водата при пускане и спиране на машината по-голямото количество изтича отдолу във ваничката. Първоначално решихме, че има дефект, защото на тази в София всичко изтича в чаша, която поставяме под чучура, днес брат ми каза, че и при  неговия нов автомат е така.

# 320

Благодаря, забърсах едни. От миналата година имам едни със същата подметка и са много удобни, отлична обувка за есенни разходки.

# 321
  • Сф
https://www.amazon.de/DeLonghi-Magnifica-automatic-cappuccino-se … b7de-93f4ce2bd9d1
[/unquote]

Точно това Делонги гледах днес и се чудех дали е реално намалението или принципно си е толкова. Камилата годава средно 300евро

# 322
Този изглежда на много добра оферта. Ние онзи ден получихме една Melitta, но в Испания от испанския Амазон. Взехме я заради размера, че няма много място на плота. Прави хубаво кафе, но се изненадахме неприятно, че водата при пускане и спиране на машината по-голямото количество изтича отдолу във ваничката. Първоначално решихме, че има дефект, защото на тази в София всичко изтича в чаша, която поставяме под чучура, днес брат ми каза, че и при  неговия нов автомат е така.
И ние имаме Мелита Соло. Много вода се използва за промиване на машината отвътре,  трябва да се изсипва редовно. Машината е бетон, много сме доволни повече от 4 години. От дясната страна капакът лесно се отваря за да се почиства отвътре.

# 323

Точно това Делонги гледах днес и се чудех дали е реално намалението или принципно си е толкова. Камилата годава средно 300евро
Мисля, че приблизително му е такава цената. Ако не Ви е спешно ще се появи и на по добра цена. Аз имам такава от складовите сделки купена за 120 евро. Миналата година взех за приятелка от склада за около 160 евро

# 324
На по-добра цена съм я виждала 267€  ,по-надолу не е била. Складови НЕ купувам и не ги следя.

# 325
Макарон,тези боти не стават ли за зима? И отговарят ли си? Търся нещо такова удобно ,ама зимно.

# 326
  • София
Макарон,тези боти не стават ли за зима? И отговарят ли си? Търся нещо такова удобно ,ама зимно.
Аз взех с подобна подметка на Geox, само ги разходих един ден вътре, но със сигурност ще стават за зимата. Бяха за 26Е, но в момента са 125. Отговарят си на номера, но тези на Тамарис не, трябва да вземеш един номер по-големи - моят 40 номер ще стане 41. Хубавото е, че и цената им пада Blush

# 327

Не бих казала, че са подходящи за сняг, но иначе за студено са ОК.

# 328
Да питам някой има ли този куфар:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01M1NDAYI/ref=ox_sc_act_t … JWKAKR8XB7XF&th=1.
На Самсонайт бг , по снимките  го дават , че се разширява с 2-3 см. Но в Амазон няма такива снимки.
Двоумя се между него и този https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0DP7QK8V6/ref=ox_sc_saved_image_2?th=1.

# 329
  • София
Имаме първият. Разширява се наистина. Маневрен е и засега изглежда стабилен, но сме го ползвали само за две пътувания.

Общи условия

Активация на акаунт