Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 585
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Леле,един приятел за тази цена кола с газова уредба си взе.  А,разглезих се и аз покрай ония Gaggia за по 20-тина Е, а предвид цената и слугинажа на показаните ,вече не търся 😁 .  Ако мернете обикновена кафе машина за еспресо, на неустоима цена,дайте знак 🙂.

# 301
  • софия
Оххх, тъкмо и аз гледах, че съм взела Гаджиата за 17 евро през 2021 г. Сега на майка машината се развали и гледам, че същата е 63 евро.

# 302
  • София
Леле,един приятел за тази цена кола с газова уредба си взе.  А,разглезих се и аз покрай ония Gaggia за по 20-тина Е, а предвид цената и слугинажа на показаните ,вече не търся 😁 .  Ако мернете обикновена кафе машина за еспресо, на неустоима цена,дайте знак 🙂.
Купихме си отделно кафе мелачка и сме в пъти по доволни отколкото от комбинираните машини.

# 303
Защо да е слугинаж кафе автомата? Всяка кафемашина иска да сложиш вода да заредиш ръкохватката и после да я почистиш. Кафе автомата се чисти на определен брой кафета. За мен е безценен.

# 304
  • София
А кафемелачка с настройка на меленето купували ли сте? Гледам, че има някои не много скъпи, но дали вършат работа.

# 305
  • София
Търся си добър блендер, дали сте попадали на такъв, с прилична цена?

# 306
Кафе на хубава цена виждали ли сте да споделите?

# 307
А кафемелачка с настройка на меленето купували ли сте? Гледам, че има някои не много скъпи, но дали вършат работа.

Аз имам тази и съм много доволна:  https://amzn.eu/d/3jpnO17

# 308

Края на април си поръчах тази https://www.amazon.de/dp/B0CP5GGQXW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title  Засега върши чудесна работа. Много съм доволна. А и цената е съвсем приемлива.
А от кафето, което харесвам, за момента на изгодна цена ми е само Сегафредото https://www.amazon.de/dp/B000FWHX12?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 309
  • Тополовград
А аз търся хубави куфари 55 см и 75 см. Скоро някой питаше за куфари но не мога да намеря публикацията.

# 310
Кафе за каква машина? На Pellini имаше хубави намаления на прайм дните. Много харесвам Кимбо, но не съм срещала намаления в Амазон.

# 311
  • София
Cassy, G.E.A., благодаря ви за линковете за кафемелачки Flowers Hibiscus   

Кафе купувам на Амазон марката, но аз харесвам светлопечени кафета с леко кисел вкус. Ще трябва да пробвам някои от немските марки при следваща поръчка. Така че, когато някой пита за хубаво кафе, не може да му се отговори точно. Например пробвах Кимбо, защото съм чувала, че е много хубаво, но отиде в боклука, защото ми е отвратително. А за моя любим вкус на кафе, хората въртят очите Rolling Eyes

# 312
Кафе на зърна или мляно вакумирано за еспресо и за капсулна машина го ползвам.

# 313
А аз търся хубави куфари 55 см и 75 см. Скоро някой питаше за куфари но не мога да намеря публикацията.

Не от амазон, но в Еко върви игра с куфари, изглеждат доста добре.

# 314
Аз питах, но се отказах да взема от амазон.

Общи условия

Активация на акаунт