Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 590
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
И трябва да не си правил поръчка последните 90 дни.
Не е вярно , имам поне 7 поръчки тази година не са ми доставили още 3 поръчки и кода е валиден и се активира .
Пише го в условията на кода.

И какво като го пише, след като кодът е валиден и се активира? Аз също имам няколко поръчки през последните 90 дни, но го ползвах без проблем. Ако кодът не е приложим за съответния акаунт, просто няма да може да се активира.

# 286
  • София
Има ли нещо по-специфично, автоматично дърпат пари на определена дата ли?
Нищо специфично. Дърпат пари автоматично, изпращат мейл всеки път.

# 287
Благодаря!
При мен нещо опцията за разсрочване изчезна.
Чудя се дали не е заради това, че доставката е до БГ и каратата ми не е немска.

# 288
Нямам представа. Доставката беше до Италия и платена с италианска карта. Парите автоматично си ги дърпаха.

# 289
Поръчах един грил на 11 юли ,и успяха да го загубят !Помолиха да изчакам до 31.07 .Не дойде !Сега ми излиза надпис да поискам възстановяване или замяна.Замяна няма да ми дадат сигурно защото няма наличност.Ще ми пуснат въстановяване ,добре .Питането ми е ,ако вземе че дойде?Не ми се е случвало ,но все пак?Ако дойде ,какво правя?Аз не го искам вече ,ще си поръчам друг подобен , два не са ми нужни.Как го връщам?Отказвам на куриера ли?Кой плаща пратката връщането в такъв случай?Дълго стана ,но наистина не ми се е случвало.По тяхното проследяване е в Германия и не е предаден на FAN , проследих го в 17Trak ,уж показва Перу 😅,като задам FAN , показва че виси в склад Букорещ от 21.07 до днес не е помръднал.

# 290
  • Сф
Ако го получиш, вземи го от куриера и им пиши в чата. Те ще ти кажат какво да направиш. Най- вероятно ще го върнеш за тяхна сметка

# 291
  • София
Едно време бях поръчала 2 колела за децата, а те ми изпратиха 1. Аз им писах, че ми трябват 2 за 2 деца или нито едно и ми отговориха като пристигне да го откажа на куриера и ще се върне автоматично. Върнаха ми парите без да удържат нищо за път.

# 292
Ако го получиш, вземи го от куриера и им пиши в чата. Те ще ти кажат какво да направиш. Най- вероятно ще го върнеш за тяхна сметка
И защо да го взима от куриера? Не е ли по-логично да откаже пратката като ѝ се обади куриера на Еконт и да си спести всички тези усложнения?

# 293
  • Сф
Не знам дали няма да стане по- сложно, ако я откаже, ама си права, че може би това е вариант.

# 294
Отказва пратката още като звънне куриера. Правила съм го. Като получат пратката връщат парите.

# 295
Благодаря на всички ,които се включиха.Поисках възстановяване ,отговориха ми веднага.Наредили са парите да бъдат възстановени и каза ,че ще си разследват нещата за да си изяснят как така куриера ще загуби 20кг обемна пратка.Тяхна си работа.Не вярвам да дойде ,кой знае какъв етикет са му лепнали и къде е заминал…..в Перу !

# 296
Вече не помня какво бях поръчвала, още преди да има доставки до бг, много се забави, върнаха ми парите и след още две седмици взе че дойде. Писах им да питам какво правим и те казаха да си го задържа. Вече ми е изхвърчало от главата какво беше, но случката беше фрапантна и съм я запомнила..

# 297
Машина за еспресо която мели кафе,компактна да препоръчате?

# 298
  • София
Май няма такова нещо ... Почти един и същ размер са най-малките. Имаме Philips и Miele.
Милето е една идея по-късо, прави по-хубаво кафе, но е голяма чистница и на 4-5 кафета реве да и почистиш контейнера или запълниш вода.

Редакция:
Всъщност има:
ZACHVO Fully Automatic Coffee Machine with Milk Container, 20 Bar, 15-Level Grinder, Touch Screen, PID Temperature Control, Automatic Cleaning, 5 Drinks at the Touch of a Button - Latte, Cappuccino https://amzn.eu/d/b8wUsdq

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 13:47 от Desem

# 299
Tchibo Esperto MIni, https://www.amazon.de/Automatic-Espresso-Suitable-Tinyhouse-Apar … _=ast_sto_dp&th=1
Виждала съм голямата версия, много добре изглежда. Цената ми се струва височка.
Всички кафеавтомати изискват редовно почистване на ваничката за вода и контейнерчето за кафето.

Общи условия

Активация на акаунт