Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 557
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Благодарение на темата тук и аз купих същите прибори, но съм ги прибрала за гости 🙃 Вилиците как са? Понеже са по-малки от стандартните?

# 346
Ха,тъкмо по-малко да ядат гостите. Simple Smile
Каква беше цената на тези прибори?

# 347
  • Бургас
В петък получих тези тигани. Взех ги от склада за 30 евро. Доволна съм Simple Smile

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09TL86RB6?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1

# 348
Ще връщам в Amazon.de. Генерираха ми етикет за връщане от България. Връщам чрез speedy и нищо не заплащам. Това ли е всичко, което трябва да направя? И коя част от етикета трябва да сложа вътре - където е описанието на продукта ли?

# 349
Последно май четох в темата,че нищо не е необходимо да се прилага.  Иначе имаше пунктир,и две части - едната за отгоре,другата  за вътре.Но ако не може да се ориентирате коя част,сложете целия етикет за по- сигурно.
И един етикет за Спиди,те си знаят как да го регистрират.

# 350
В Спиди сканират етикета и им излиза техен , който лепят , останалото пъхам вътре.

# 351
  • Където е сърцето
Препоръчайте ми марка качествени бижута,не много скъпи естественно.

# 352
  • София
Препоръчайте ми марка качествени бижута,не много скъпи естественно.
Nico Werk са ми любими, но съм купувала и много други, в това число и естествени камъни и абсолютно стъкълца, и нямам оплакване от нищо.

Моля за мнение за  Ninja Woodfire Grill става ли за домашна употреба под абсорбатор.
Нямам открита тераса.

# 353

Моля за мнение за  Ninja Woodfire Grill става ли за домашна употреба под абсорбатор.
Нямам открита тераса.
[/quote]
Получих го про хл модела ето този
https://www.amazon.de/dp/B0CGF382KG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
страхотен е голям и бърз ,но е навън на двора.Под абсорбатор абсурд.Пуши си доволно.Даже без функция опушване с пелети пак си пуши ,като на скара.Иначе освен като скара го ползвам и за готвене навън в тавичка ,която слагам върху скарата и затварям с капака ,един вид функция фурна.Има кошница за фраер .Мие се ужасно трудно.

# 354
Когато даден продукт не се доставя от Амазон.де до България, може ли да се ползва външен куриер и как става?
Благодаря Simple Smile

# 355
Вижте в темата за превозвачите от Германия в Подфорума
Избирате превозвач,регистрирате,пишете вашето име с ИД ,техния адрес и плащате на кг. Ако е по- обемна стоката се изчислява по размер,като по- голям от 60 см.календар излезе ,,мечка с налъми,,.та имайте едно на ум.
Вижте темата и питайте там

# 356
  • София
Когато даден продукт не се доставя от Амазон.де до България, може ли да се ползва външен куриер и как става?
Благодаря Simple Smile
Да, със забележката, че не съм наясно дали се наричат куриери и с какъв статут са (Куриерите са регистрирани по Пощенския закон)
Продължавам да купувам чрез доставка до Превозвач - не само когато не се доставя нещо до България, но и когато се начислява доставка до България.

ctefani, благодаря за отговора.

# 357
Аз и когато е нещо по-дребно но скъпо,че пак ми беше отворена и ровена пратката с Еконт.

# 358
Аз и когато е нещо по-дребно но скъпо,че пак ми беше отворена и ровена пратката с Еконт.
Понякога кашоните идват в ужасен вид при транспорта,може да  не е вина на куриера.   А ако имате възможност,сменете адреса с друг ( служебен).

# 359
Понякога кашоните идват в ужасен вид при транспорта,може да  не е вина на куриера.   А ако имате възможност,сменете адреса с друг ( служебен).
Беше прокъсан колкото да се бръкне вътре обаче ядец😁 женски работи и нищо интересно. Случва се често и аз избирам кое докъде да поръчвам. С едрите и тежки пратки проблем няма.

Общи условия

Активация на акаунт