Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 49 370
  • 615
  •   3
Отговори
# 600
  • софия
С проследяването е така. До нашата граница. Провери в parcelapp дале няма да излезе след нея.

# 601
  • София
Вчера сложих в Кошницата няколко обувки с идеята да ги постна тук, че бяха на доста ниска цена, но не ми стигна времето да го направя. 
Днес отварям и всичко е в пъти нагоре в списъка ми. Единици са оцелели, та поне тях да покажа.

ART - сандали, жълти, №41, цена 26,94 евро. На марката видях още доста намалени неща, но не ги запазих.

CAPRICE - спортни боти, бели, №37, цена 26,72 евро. От тази марка също има разни намалени неща - както сандали, така и затворени обувки.

# 602
  • София
Здравейте,

Искам да попитам каква е процедурата при изгубена пратка? Поръчката е от Амазон де и при опит за рефунд, полето се деактивира, препраща към чат с бот, излиза един ферман и докато го прочетеш, чата се затваря, понеже минали 2 минути!? Също така изисква снимка на лична карта.

Поръчката е първа, от сина ми, за 200Е. Не е активирал Прайм, тракингът е само цифри и статусът от 16.09 e: Shipment in the warehouse Bucuresti - Fan Courier, като 28.09 беше втората крайна дата за доставка.

Обяснявам му, че щом искат лк., задължително ще трябва да я снима, той спори с мен, не било редно и т.н.

Моля, споделете опит, ако сте били в сходна ситуация

# 603
Здравейте,

Искам да попитам каква е процедурата при изгубена пратка? Поръчката е от Амазон де и при опит за рефунд, полето се деактивира, препраща към чат с бот, излиза един ферман и докато го прочетеш, чата се затваря, понеже минали 2 минути!? Също така изисква снимка на лична карта.

Поръчката е първа, от сина ми, за 200Е. Не е активирал Прайм, тракингът е само цифри и статусът от 16.09 e: Shipment in the warehouse Bucuresti - Fan Courier, като 28.09 беше втората крайна дата за доставка.

Обяснявам му, че щом искат лк., задължително ще трябва да я снима, той спори с мен, не било редно и т.н.

Провери в сайта на Econt, защото те я доставят. На този етап се води недоставена, а не загубена.

# 604
  • София
От известно време проверявам в Еконт и Спиди - няма пратка с такъв номер.

Това е съобщението:

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:36 от daniabc

# 605
Изчакайте още известно време и бутона за рефънд би трябвало да стане активен. В момента наистина се води забавена пратка, а не загубена.

# 606
  • София
Проверете и в сайта на Фан куриер - моята там се видя върната към подателя, а в Амазон стоеше недоставена.

# 607
  • софия
Здравейте,

С проследяването е така. До нашата граница. Провери в parcelapp дали няма да излезе след нея.

# 608
От известно време проверявам в Еконт и Спиди - няма пратка с такъв номер.

Това е съобщението:

При последните ми две поръчки част от нещата дойдоха с Express one на адрес Други директно отидоха в най-близкия офис на Еконт ( без да ме уведомят. Отидох за друга пратка и ми дадоха всичко накуп).

# 609
Натиснете жълтия бутон и от там започва процеса по искане за възстановяване на сумата за неполучена пратка . Избирате коя е липсващата пратка , казвате , че е първа поръчка при Вас , тоест 1 е -избирате я  . Не знам за какво не Ви стигат 2 минути , после натискате , че искате Refund . .бързо и лесно е .

# 610
Натиснете жълтия бутон и от там започва процеса по искане за възстановяване на сумата за неполучена пратка . Избирате коя е липсващата пратка , казвате , че е първа поръчка при Вас , тоест 1 е -избирате я  . Не знам за какво не Ви стигат 2 минути , после натискате , че искате Refund . .бързо и лесно е .
Прочетете отново какво е написала дамата в първия си пост. Просто бутона за рефънд не е активен още, защото не е минало изискуемото време.

# 611
Abreviatura
Аз винаги чета и ако мога се опитвам да помогна , а не да се заяждам ...Никъде не пише , че бутона за рефънд не е активен . Моля Ви Abreviatura , моите постове са рядко , пропускайте ги .
Здравейте,

През чат прозорец с бота става , да . Не са ми искали лична карта обаче.

# 612
Последните няколко скорошни поръчки стояха в Амазон като запецнали в склад (Румъния и нещо такова). Thinking Аз си ги взимах, и няколко часа след това им се сменяше статусът на Доставени и всички локации, през които са минали.

За всяка една получавах странен СМС от Еконт, че не могли да доставят до адрес, а ако имам пратки, щели да оставят в еди-кой-си-офис. Нямали достатъчно куриери и не носели на адрес. Още на същия ден със СМС-а звънях на съответния офис, за да питам имам ли пратка. Първата даже ме чакала 3 дена там, а нямах никакво известие за нея. И те не знаят защо (от Еконт), уж пускали съобщение.

# 613
# 614
Форумската белачка за картофи на 3,73 Е
https://amzn.eu/d/9Toh0po
Мъжко долнище Адидас М 22,28Е
https://amzn.eu/d/5ODNfML

Общи условия

Активация на акаунт