Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 219
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че всички си дават сметка каква козметика се купува от китайските сайтове. Никой не ги проверява за съставките. Рисковете всеки сам си “преценя”.

# 691
  • София, Манастирски ливади
Продавачът е от Хонг Гонг, така че и това че са купени от Амазон не дава също гаранция. Аз лично не бих ги купила и от двете места, но това е въпрос на личен избор.

# 692
Спам за Нинджа:
Скрит текст:
Не следя Нинджите, затова може и да не е оферта, но го пускам за всеки случай. От утре в Метро:

Тук също не съм в час с цената. Имам един Дайсън, но ме запалихте и по Шарка. Ще се оглеждам по-натам за добри цени. Сега не ми е до този разход точно Grin

# 693
Каква е разликата между този shark и следния: https://www.amazon.de/-/en/FlexStyle-Attachment-Concentrator-Dif … Caps%2C102&sr=8-7

# 694
  • софия
Моделът. Шаркът е страхотен (за мен по-добър от Дайсън), но цените не могат да бъдат достигнати другаде  в сравнение с тези в Амазон.

# 695
  • София
На пръв поглед - лимитирана серия.
Второ - продавач amazon, при проблем светкавична реакция от тяхна страна.
При такъв или ще върнат парите или ще го заменят с нов.

# 696
  • here and now
Спам за Нинджа:
Скрит текст:
Не следя Нинджите, затова може и да не е оферта, но го пускам за всеки случай. От утре в Метро:

Тук също не съм в час с цената. Имам един Дайсън, но ме запалихте и по Шарка. Ще се оглеждам по-натам за добри цени. Сега не ми е до този разход точно Grin

https://www.amazon.de/FlexDrawer-Compartments-Removable-Dishwash … i=B0CJVNGMFL&th=1
И ти я носят вкъщи.

# 697
Момичета, някой купувал ли си е от Амазон антицелулитен уред? Ако да, кой и отзиви, ако може. Нямам предвид тези ръчните, а по-скоро нещо с вакуум, масаж, импулси...

# 698
Честно казано не бях забелязала, че продавачът е от Х.К. по принцип съм кожата ми е много чувствителна и гледам да внимавам какво взимам. Вече пробвах една вечер, нищо не ми стана де.

# 699
Моделът. Шаркът е страхотен (за мен по-добър от Дайсън), но цените не могат да бъдат достигнати другаде  в сравнение с тези в Амазон.

Аз сериозно питам. Видях, че на едните накрайници е като кифла накрая. И в амазон е лимитирана. Иначе ми изглеждат абсолютно еднакви и питам като истински лаик.

# 700
  • софия
Аз сериозно питам. Видях, че на едните накрайници е като кифла накрая. И в амазон е лимитирана. Иначе ми изглеждат абсолютно еднакви и питам като истински лаик.
Аз сериозно съм отговорила, нито се шегувам, нито подигравам или нещо подобно. Имам Дайсън, имам и Шарк. Откакто имам Шарк, не ползвам Дайсън.

# 701
Може ли да изправите добре косата с Шарк-а, голям фен съм на Нинджа и вярвам, че и Шарк ще ми допадне, просто харесвам при Дайсън мекотата на косата, дали е същото и с Шарк. Заглажда ли я така? Заглеждам го за подарък, просто не мога да си позволя да купя Дайсън....

# 702

Показаният в амазон е лимитирана серия , целият е на камъчета . Беше на по висока цена .Имам го в черно от летния прайм дей . Има разлика и в приставките за букли , тези в амазон са спираловидни . Имам и двата вида приставки ( имам 2 Шарка с различни приставки ) и правите и спираловидните работят чудесно при мен .

# 703
  • Пловдив
И ние с щерките сме с Шарк от няколко месеца, по-простичкия модел, който беше на промо - https://www.amazon.de/dp/B0CGDJ112Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Нямам приставка за букли, но косата ми е тооолкова права, че не държи нищо. На къса черта съм и ползвам най-вече четките за обем - изглаждат много хубаво и оформят. Освен това цялата процедура ми отнема макс 5 минути.
Малката пък е с чуплива към къдрава коса и се суши с дифузера - перфектна й става косата за нула време.

# 704
Понеже тези стелки са все още на много приятна цена - 17 Е ,споделям ги пак.
https://amzn.eu/d/eM8kcMg
Хубава опора за свода,добра метатарзална подложка. На петата имат допълнително за омекотяване. Леко хлъзгаво текстилно покритие,но аз ще ги нося с равна обувка . Ако се колебаете между два номера, изберете по- големия. Отговарят си на номерата.
На първо четене (обуване)  се доближават като качество до Aetrex , но са доста по- достъпна цена.  Харесват ми.

Общи условия

Активация на акаунт