Имам проблем с връщането на пратка в чужбина по Speedy/DHL.
Пуснах мейл на dhlreturn@speedy.bg със заявка за нова товарителница, на база DHL-ската, но от там ми отговориха, че в тяхната система няма данни за такава пратка, и не могат да ми съдействат за връщането ѝ.
Говорих с тях по телефона, както и на място в офис - същото. DHL-ският номер излиза в сайта на DHL, което от Speedy потвърдиха, НО номера, който на тях им трябва (този под втория баркод, доколкото разбрах), при тях не фигурира.
Връщането го заявих днес по обяд. Възможно ли е да има някакво огромно забавяне в обмена на информация между DHL и Speedy и да се появи и в тяхната система след ден-два? Преди да пиша тук прочетох поне 10 поста, в които на други съфорумци са им изпратили успешно "правилните" товарителници от Speedy, с които да си върнат пратките. Аз ли не правя нещо като хората?
Благодаря предварително!
P.S.
Оправи се. Трябваше да изчакам близо 7 часа, за да се появи пратката в системата на Speedy. Ако някой попадне на този пост, да знае, че отнема време..

, но тези Скечърси ги потърсих от любопитство в БГ сайтове и ги намерих в обувки.бг за 72 лв. Връщането май безплатно. Аз вече задължително търся по българските сайтове преди да поръчам. Разбира се, за някои неща никой не може да бие Амазон. Много ме е яд, че не поръчах Шарка като беше 168 евро например. Тук надали ще го намеря на такава цена...