Смяна на личен лекар

• 200
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, имам един въпрос. Аз искам да си сменя личния лекар, но се колебая по кое време през деня да звъня на други лекари, на които имам номерата. Проблем ли е ако им звъня извън работното им време? Благодаря предварително.

# 1
Някои лекари не вдигат извън работно време. Звъниш им в работно, някои имат сестри, които отговарят. Някои вдигат и казват да им се обадиш след 20 мин. Пък ако звъннеш 2-3 пъти и никой не ти вдигне поне ще ти е ясно, че с тоя лекар трудно се свързваш, ако ти е приоритет в избора.

# 2
Здравейте, влизам в темата с въпрос,  тъй като видях че е последната в която е писано. Искам да сменя личната си лекарка, но това се оказа много сложно. Почти никъде няма места, а и все пак ми се иска лекаря да е внимателен и компетентен. Не държа да е веднага, а то и не е възможно тъй като изпуснах сроковете още преди месец, но съм твърдо решена да го направя зимата. Районите, които ме интересуват са Гео Милев, Яворов, център ( около Орлов мост ) и евентуално Сухата река и Хаджи Димитър. Благодаря предварително за всеки отговор и съвет!

Общи условия

Активация на акаунт