Отговори
# 480
Афра от почивката в Бодрум.

# 481
Добро утро, дами!
Относно рекламата ще напиша още нещо.
Много благодаря на KrasiAnna, за клипчето, което е качила. Наистина преди 10 години е направено и разбирам, че с филмчето на GoTurkey идеята е да се смени образа, имиджа, който се има за Истамбул явно!
Но честно казано, не смятам, че е толкова лесно и не смятам, че биха могли с едно рекламно видео да сменят каквото и да било. Познават страната им не само от сериалите и не само като турист и имат много хляб да изядад докато успеят да променят нещо, ако изобщо искат, а аз се съмнявам доста в това.
Та може би това филмче да е направено само и изключително към един вид публика, с висока покупателна способност, които ще бъдат само на определени места между Златния рог и Галата…
Приятен и успешен ден! 🌷❤

# 482
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊

# 483
Здравейте момичета!
Нека ни бъде хубав деня Simple Smile

# 484
# 485
  • Яко в Матрицата...
Айй, много сладко Афи ни е донесла Бел 😍🧿

Щеше да е интересно да спусне нещо зад кадър от снимките за Go Türkiye… Не знам каква е политиката им. Дали позволяват такива неща…

# 486
  • София
Аз се надявам и на новия серила да пускат зад кадър, струва ми се, че тактиката им е друга този път.

Гюлдияр е спечелила награда за музика за чуждестранен сериал в Америка.

И лайк от Афи има Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:04 от MysteryG

# 487
От моите архиви! ✌🏻
Любов, нежност, красота! 🧿♾🤍🪬🧄

# 488
  • Яко в Матрицата...
От новите архиви Sunglasses🧿

# 489
Наше лошо няма! 🤍🧿♾

# 490
Изгледах рекламното филмче. Благодарности на момичето от темата на Енгин за превода. Приех го точно като кратко филмче, а не като рекламен клип, който да ме накара да посетя Турция. Била съм там и знам колко божествени места има, въпреки че видях частичка от тях. Не ми харесаха като двойка никаква химия, никакво усещане не ми предадоха. Може би АфРам ми вдигнаха доста високо летвата за критерии не знам, но тук просто го изгледах без емоция. И все пак ... нямах очаквания, но нещо ми липсваше през цялото време.

# 491
# 492
Емре е дал кратко интервю…❤
Този път ме са го питали за АфРам, а за него самия…
Та признава, че е много щастлив и, че има връзка с човек от артистичните среди от около година. Нямат проблеми да се крият казва… Та може би имаме потвърждение за Гьозде 🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤
https://x.com/TvDunyasii/status/1937797100105851272?t=Kzs_FH4ClFS4NuXVB672tA&s=19

# 493
Здравейте, момичета!😊

За анкетата гласувах с опция 2, защото знаем, че Шнура коли и беси в неговите проекти и не знам на коя страна ще му е китката що се отнася до споделянето в социалните мрежи. Сърбали сме му попарата и е ясно, че само каквото той разреши ще се показва.😵‍💫

# 494
  • София
Ох, пак да напиша, че пуснах анкета и пак да кажа, че солотата на Афра и на Мерт са ми едни и същи, с малки изключения Joy

Общи условия

Активация на акаунт