Отговори
# 90
  • София
И обувките намериха! 😜

Как ги виждат тези неща Joy

На видеото от края на май, дето излезе онзи ден извадиха дори, че е с часовника Cartier.

В Х вече се чудят колко още ще стои там, че нали онзи актьор Ариф разправяше 4 месеца. Всъщност има едно инфо, на което вярвам на 100% и то е, че ще е в Лондон за месец-два да учи. Понятието е малко обширно, мина месец, да видим.

# 91
И обувките намериха! 😜

Много приличат на обувките на Ферит, които си бяха на Мерт за мен. Те май бяха Dr. Martens.
Иначе за часовника, не знам как от онова видео го разбраха. Да, той има Cartier правоъгълния, но има и този на Peter Philips, който също е с кожа, та явно микроскопите са извадени😂😂😂

# 92
Да изкара и Уимбълдън ( от 30.06-13.07) и ще се върне 😀

# 93
Така са почти 2 месеца…
Иди, дойди, се връзва 😆

# 94
В Париж беше с Peter Philips часовника! Ама от видеото и аз не мога да разбера с какъв часовник е!

# 95

Вече си мисля, че така ще направи. Курсът и да приключи, Уимбълдън е там. 😃

# 96
  • София
Стори от Лютфие

Само тя си знае през какво е преминала за да отгледа Афра сама.

А Афито къде се скри, след инфото, че се е прибрала, нищо. Дано и тя пусне някое стори днес Wink

# 97
Аз исках да попитам, някой помни ли Афра какво е казала за баща си в интервюто при Ибрахим Селим. Аз никога не съм го гледала цялото с превод, но ми попадна част от преведена от някой, който не ми е много достоверен, в която тя казва, че баща й е заминал за Америка и ги е изоставил с майка й…
Много ми стана интересно… (чак мисля, че са си го измислили)
Чували ли сте го?

# 98
  • София
Наметиха го арабките, опасни са Simple Smile Би трябвало да е той Simple Smile

# 99
# 100
  • Яко в Матрицата...
Ще погледна пак това интервю, но в момента не мога да кажа имаше ли нещо за баща й. Мисля, че имаше нещо в някакво списание…

# 101
Още едно стори от Афи 🌹

# 102
И марките им еднакви.😃

От Ураз 😎

# 103
Да, това е Акне, марката на якето на Мерт и на някои блузи… А за физиономиите на Афра, да не говорим 😆

# 104
  • София
Дано и тя пусне някое стори днес Wink

Хахахаха Joy

Еднакви снимки, еднакви физиономии, с какъвто се събереш Blush

Иначе си е в Бебек.

Общи условия

Активация на акаунт