Отговори
# 630
Рени🌹
Пера май, май е точно за Афра! ✌🏻

# 631
Рени, благодаря!🌹🌹🌹

Чакайте пак да го сложа този красавец!😎

# 632
Мерт супер изглежда на тези снимки.😎🤍🧿

# 633
  • София
Това е линкът за тик ток

https://vm.tiktok.com/ZNdyGdJkp/

Вижда се, че е с голям куфар, раница и малък куфар, явно си е тръгнал. В коментарите жената е писала, че е бил сам, чакал е кола, отслабнала е, бил много мил.

# 634
Здравейте, момичета
Стартираме добре деня днес. Най-накрая нещичко от Мерт Simple Smile

# 635
  • София
Снимката е с филтър за мигли JoyJoyJoy

# 636
Мистери, тя жената от радост, че е срещнала Мерт не е имала време да махне филтъра.😄

# 637
Ама има някъде снимка, че Мерт е пътувал с някой друг ли? Да не би за Флоренция?🤔

# 638
Ама има някъде снимка, че Мерт е пътувал с някой друг ли? Да не би за Флоренция?🤔
👏👏👏
Спътникът на Рамо е в голямия черен куфар, най-вероятно! 🤣🤣🤣

# 639
Здравейте  Kissing Heart
Момичета ,мерси за всичко спделено  Heart
Рени мерси за превода  Heart
Идеята е интересна ,да видим как ще е реализацията в сериала Simple Smile
Мистър белъо(харесва ми Simple Smile ) е симпатяга,дано и поне мъничко талант да има Hands Pray ,а всичко друго ще го направят Афра и останалите добри артисти.
В анкетата гласувах с втората опция,ама като се знам в последно време колко не познавах що се отнася до сценария на Чапкънчето та да вдим сега как ще е. Thinking
Още не съм изгледала рекламното сериалче на Афра и Енгин с превод и затова няма да го коментирам ,но от сега да благодаря на момичетата от темата на Енгин за бързия превод  Flowers Rose  Flowers Rose   Flowers Rose
Мерт изглежда чудесно на новите снимки  Heart

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 12:47 от Eny87

# 640
Всяка поява на Мерт е 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

# 641

Жената каза че е бил сам

# 642
  • София
Рени, благодаря за превода на статията за Пера. На мен сюжетът ми харесва и ще го гледам.

Иначе не знам какво да кажа, отделихме се да не пречим и пак пречим 🤣

Мен и в темата на Енгин ме намериха да ме обвинят, че съм питала за преводите, без да си направят труда да проверят, за къде съм сложила линкове.

# 643

Жената каза че е бил сам
Тази жена, която е била там и е видяла казва , че е сам, ама една друга, която не е била там казва, че е бил с Мирай! 🤣🤣🤣

# 644

Жената каза че е бил сам

Да, сутринта аз сложих коментара на жената, че е бил сам, но толкова упорито се твърди, че бил с Мирай, че реших, че съм изпуснала нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт