Бебешки пюрета

• 819
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мами, започнахме захранването и въпроса ми към Вас е, какви марки пюрета предпочитате за вашите бебчета. Пускам анкета, благодаря Ви!

# 1
На ДМ предимно и на Хип.

# 2
Моите вече не са бебета, но когато купувах пюренца, взимах основно на Babybio, Semper, Holle. Взимала съм и на Hipp и Gerber. Децата ми си хапваха всичко и нямаха кой знае какви претенции, но като мой фаворит слагам тези на Babybio.

# 3
Каквито ще иска да яде е отговорът... Моето дете не искаше никакви, пробвах домашни, купешки всякакви. Плодови как да е, ама тези  от месо и зеленчук не искаше, не се и учудвам, защото ги опитах и на вкус са бла. Марката няма никакво значение, в ЕС има сериозни изисквания за качеството на бебешките храни. Почнахме с морков на Хип.

# 4
Пюрета не съм давала, но се е случвало инцидентно да купувам от тези с парчетата, за по-голяма възраст. На ДМ Babybio и тия от Lidl ми бяха най-малко гнусни.

# 5
Ние сме вече на 8 месеца, но захранването започнахме с пюренца на Гербер. И на хип сме взимали, на Ганчев също, обаче на Ганчев са пълни с нишестета и са страшно гъсти малката не ги искаше. Само на Гербер взимаме и понякога вкъщи си готвим.

# 6
Здравейте. Търся препоръка за марки пюрета от които сте доволни или някакви рецепти за вкусни пюрета. Моето дете не харесва всички пюрета и ми е много трудно да намеря , какво точно й харесва. Харесва отделни пюрета на Гербер и на Хип. Останалите не ги понася, по-конкретно търся плодови пюрета .

# 7
Когато вече захранването беше преминало и се видя, че нямаме алергии към никоя храна аз започнах да прилагам малки хитринки по съвет на етърва ми. Синът ни не искаше да яде  пюрета от зеленчуци със селен цвят - броколи, грах... И етърва ми ме посъветва да ги смесвам с любими негови пюрета. Та, комбинацията броколи и пюре от сини сливи...колкото и не привлекателна да ми се струва на мен за него беше любима. Понякога добавях пюре от моркови, защото той му е от любимите храни.
Що се отнася до марките - общо взето де що има на пазара е пробвано. Hipp, Ганчев, пюретата на DM и Гербер най-често съм използвала.

Общи условия

Активация на акаунт