Мнения за астролог гр. София

• 1 040
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, наскоро бях при една астроложка, знам само първото й име - Даниела, живее в Бояна, София, взима 100 лева за първоначанло гледане, близо 1 час е срещата с нея. Въпросът ми е, който е ходил при нея и се е минало някакво време, доволни ли сте, случиха ли се нещата, които Ви каза? На мен ми позна професията, но ми каза доста сериозни неща в личен и професионален план много далеч в бъдещето и ми се ще да знам, ако друг е бил дали да й се доверя и да я послушам за това, което ми даде като съвет. Нещата, които ми сподели за мен леко ме шокорайа и истината е, че просто не знам дали да се доверя в случая. Ще се радвам да споделите и други ваши опити за добри астролози за гр. София и колко взимат. Също така ми определи часа на раждане и затова също не знам дали да се доверя и да съм сигурна че го е “нацелила”.

# 1
Часът на раждане не се "нацелва", а се ректифицира със сложни методи, които в своята основа са и математически. София е голям град, астроложки с такова име има доста.

Сещам се за Даниела Петрова като име, астропсихолог. Има и много други. Няма как да "познаем" при кого сте била. Наистина ли не помните фамилията на астролога, който Ви е консултирал?

Щом прогнозата е била дългосрочна, в такъв случай просто Ви остава да изчакате, да наблюдавате и да видите какво ще е развитието и дали астроложката ще излезе права.

# 2
Здравейте, сега я открих в интернет, става въпрос за Даниела Цивнева, член на Българска астрологична асоциация

# 3
Вие каква прогноза сте поискали? За кариера конкретно ли сте питали? Допълнителни въпроси задавахте ли, за близки събития? Как се подготвихте за срещата с нея?

# 4
За ходене първи път прави обща прогноза за напред в личен и професионален план какво се очаква да се случи.

# 5
Това "напред" е препъни камъка...Когато човек иска услуги , подготвя се, избира прецизно въпросите , от които се интересува...Такива общи прогнози може да си прочетете във вестника.

# 6
Попитала съм за мнение, ако някой я е посещавал и дали е доволен и се е случило това, което тя е казала. Каква точно ми е била прогнозата няма значение, а дали е добра астроложка. Ако някой е ходил при нея, може да сподели Simple Smile

# 7
Тя за другите може да е добра, а вас да ви е хвърлила на върбата...след дъжд качулка.Това ,че пускате теми, в които дори сте объркали името, говори много.

# 8
Такива хора за които Вие питате се наричат ясновидци. Работата на астролога е да Ви даде насока за потенциал, какви са тенденциите, а не да Ви гадае.
Ироничното е, че вероятно на астролозите се носи славата на ясновидци, защото за много хора, които се интересуват от такъв тип услуги добър астролог се нарича този, който притежава ясновидски дарби. Само дето не гледа в кристално кълбо, а звездите му говорят.

# 9
  • SF
Е, много хора не правят разлика между астрология и нумерология.

# 10
  • София
По нагоре даже е използвана и думата- гледа в контекста на ясновидка Sunglasses

# 11
Нумерологията също не е врачуване.

# 12
  • SF
А карти Таро?

Общи условия

Активация на акаунт