Медицински център за асистирана репродукция Варна ( 2025)

• 6 027
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Преди около седмица комуникирах с Биляна и каза, че вече няма да е част от екипа на МЦАР, но точно до кога ще бъде там не знам. Предполагам, че ще е там до края на този месец. Някой друг може да има по-точна информация.

# 106
Аз колкото и пъти да съм ходила, нито Биляна, нито Данито са там. Аз имам въпрос с това, че днес си пуснах кръвен и излезе положителен. В петък или събота трябва да повторя кръвния, за да видя има ли удвояване?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:55 от Ivito90

# 107
Ivito90, на 48 часа, в петък значи. Тихичко честито Simple Smile

# 108
Много благодаря! Успех желая на всички и много много бебчета.
Ivito90, на 48 часа, в петък значи. Тихичко честито Simple Smile

# 109
Ivito90 , тихичко честито и от мен!

# 110
Странна работа с напускащите момичета.
Попаднах на публикация, че доц. Анжел е родила днес. Да са много здрави с малкия юнак.

# 111
С Пролутекса трябва да се действа бавно. Колкото по-бавно се инжектира, толкова по-безболезнено е, поне по моя опит. От други жени съм чувала, че слагат лед на мястото преди поставяне и действа добре.

Друг въпрос имам - за тези, които сте били до сега при Биляна, има ли нова акушерка на нейно място или преразпределят пациентите на Ебру или който се падне?

Подкрепям за пролутекса - колкото по-бавно се инжектира, толкова по-безболезнено. След инжектиране се масажира няколко минутки с памучето, за да се разпредели лекарството. Разбрах го 5 трансфера по-късно. Сега усещам болка след инжекцията веднъж на седмица само ако засегна някой капиляр.

Аз съм разпределена при Ебру също - нова акушерка не съм видяла да има.

# 112
Странна работа с напускащите момичета.
Попаднах на публикация, че доц. Анжел е родила днес. Да са много здрави с малкия юнак.

Вчера видях и публикация, че д-р А. Александров спира да работи в МЦАР и ще преглежда в друг център във Варна - "Хейлан", нямал да проследява повече инвитро дейностите (не че досега го правеше с тия два дена в седмицата). Странно.

# 113
Ако някой е говорил с Биляна и знае точно до кога ще работи в МЦАР Варна моля да пише. И на мен ми предстои да се свържа с нея.

# 114
Ако някой е говорил с Биляна и знае точно до кога ще работи в МЦАР Варна моля да пише. И на мен ми предстои да се свържа с нея.

На мен ми каза, че е до края на септември в МЦАР, но вчера отново не я видях. Пишете ѝ и ще Ви даде информация към кого да се обърнете. Мен още в края на август ме пренасочи към Ебру.

# 115
Ivito90, тихичко честито и от мен! Стискам палци за една лека бременност:)

Искам да ви попитам за нивата ви на прогестерон в деня преди трансфер. Моите днес излязоха 29.3 nmol/l и съм малко (доста) разочарована.. чакам отговор от доцента, но имам едно усещане, че няма да стане моята. Вашите какви бяха?

# 116
Ivito90, тихичко честито и от мен! Стискам палци за една лека бременност:)

Искам да ви попитам за нивата ви на прогестерон в деня преди трансфер. Моите днес излязоха 29.3 nmol/l и съм малко (доста) разочарована.. чакам отговор от доцента, но имам едно усещане, че няма да стане моята. Вашите какви бяха?

При мен нивото на всеки трансфер беше между 45-52,53 nmol. Преди последния ФЕТ бях с 1 инжекция пролутекс и сутрин и вечер по 3 таблетки утрогестан. Прогестеронът в деня на трансфера беше 47 nmol. След трансфера ми включиха и 3 таблетки дуфастон, тъй като не успявах да вдигна нивата повече от това.

# 117
На мен ми каза, че е до края на септември в МЦАР, но вчера отново не я видях. Пишете ѝ и ще Ви даде информация към кого да се обърнете. Мен още в края на август ме пренасочи към Ебру.
[/quote]

Момичета, от лекарите кои останаха - доц.Кисьов и Липчева ли?

# 118
И аз това се чудя за лекарите, а от сестрите само Ебру и Малена ли са останали? Как ще смогнат на толкова много пациенти 😕
Отначало бях при др Анжел и Дани, след това Биляна, а сега нито една от трите ги няма. Доста кофти ...

# 119
Днес, когато бях на преглед видях доцента и д-р Атанас Александров (който явно още малко ще е там). От акушерките мярнах само Малена.

Имам един въпрос: някоя имала ли е задържан фоликул/фоликуларна киста, която да не се повлиява от два месеца Логест, който ми изписаха? Трябваше да се готвим зазапочване на стимулация за ин витро, но излизат ей такива спънки. Днес бях на преглед, все си е там, не е намаляла по размер, изписаха ми още месец на Регулон обаче... Та какъв е опита Ви с регулон? Да се надявам ли на някакъв ефект или по-скоро да се готвя за пункция и аспирация, че май натам сме тръгнали? 😊

Общи условия

Активация на акаунт