Отговори
# 90
  • Pb
Добро утро, а може би вече е добър ден! то, докато се довлека до работа и утрото се е изтъркаляло

И аз усещам притискане, но на различни места - появява се, изчезва. Викам си това само бебо ще се разхожда из корема ми, друго не виждам какво.
Почти не мигнах тая нощ, котарака ни го гони пуберитета и само бели прави нощно време, та така, сега ми е едно сънливо.

Хубава седмица на вас и тумбаците!!!

# 91
  • София
Аз мами нали си смених лекаря и болницата и този док ми каза,че на видеозон ще ме гледа 1 път месечно тъй като беб си бил добре и нямало нужда да е на по честичко! За изследванията ми каза,че ще ми прави микробиология но чак към 24/25 седмица и евентуално ако имам гъбички ще ми предпише някакви глобули, така каза!Миналата седмица не отидох за изследванията които исках да си пусна но тези дни задължително!

# 92
  • гр.Пловдив
       Здравейте и от мен. Честито на всички именици на патерициbouquet Аз май напоследък само се оплаквам,не стига,че и рядко се включвам,ама... Утре ще влизам в болницата. Контракциите не се оказаха толкова страшни, колкото високото кръвно и Димитрова(от Пловдив) ме "покани "да заповядам при нея за няколко дни. Баткото до сега не съм го оставяла сам с тати, та малко и за това се притеснявам(тати ще се оправи,ама Боби дали?).  Confused Елхичка ,ти май беше споменавала,че си лежала във ВМИ- как е?
     Ще си ми иде ваканцийката в болницата.(уф,стига,че май наистина само мрънкам)
     Усмихвайте се! Grinning

# 93
  • Pb
Лили, да, бях във ВМИто цял месец. Като за болница е добре. Отделението е след ремонт. Стаите са свежи, по 3 жени сте, има телевизор, собствен санитарен възел. Принципно вратата на отделението се заключва, но при мен татито е идвал по всяко време.

Докторите като цяло хич нямат охота да говорят. Съветвам те каквото те притеснява да ги питаш, защото без да ги подканиш, те няма да ти обеснят нищо. Аз разпитвах наред - сестрите, стажантите, дежурните лекари, за да мога да получа пълна картина за състоянието си, защ. сутрин на визитацията е такава хамалогия, че докато се осетиш и доктора излезнал от стаята.

Щом си с високо кръвно, предполагам, че ще ти пуснат някоя друга системка с кормагнезин.

Ако нещо др. те интерисува, питай и бързо да се оправяш!

# 94
Здравейте и от мен.
Чудесна темичка, викам и аз да се запиша.
Честита темичка  Hug Гита прекрасна е и гледам в 6-тия месец си вече  Hug

Момичета моля ви помагайте хванал ме е някакъв вирус и не знам какво да правя... Вчера отидох при личната но се оказа, че я замества нейната колежка и тя не ми обърна никакво внимание и ми вика да съм се пазила и после станах по- зле и сега много се притеснявам... нямам Т за сега но гърлото ме боли ужасно много и какво ли не мисля да направя но ме е страх  Cry
Аз имам същия проблем, ужасен гърлобол - направих си го сама в петък на един рожден ден с една ледена бира #Crazy. Сега съм по-добре, но пък една хрема ЧУДО Shocked. Гърлото си оправих с промишлени количества горещ чай от лайка и липа с много мед Party. А за хремата мисля, че е бременна  хрема и ей сега ще се поровя в предната темичка че там се обсъждаха лекове за запушен или течащ нос.
Лек и спокоен ден  Hug

# 95
  • В светлината на слънцето
Здравейте и от мен  Hug Аз се включвам съвсем набързо, тъй като отивам да си видя най-после прословутите изследвания.

Честит имен ден на патерици на всички цветя и зеленини в нашата темичка.

Мегита, да не би да са ти дали хомеожен? Той е доста добро хомеопатично лекарство - като дребни бонбонки, и наистина помага за гърло. Но не и при по-сериозни оплаквания. А биопарокса е чудесен. Аз с него се оправих през зимата. Може да се ползва като спрей в носа и в устата - според оплакванията.
Енти, измиването на крема става по следния начин. След като си напълниш една кутийка с мас, пускаш чешмата на слаба струя, пъхваш под нея кутийката и започваш да бъркаш с някаква бъркалка активно под струята маста. Постепенно става пухкав крем. Не е трудно изобщо. Дано съм го обяснила този път по-добре.
Гита, надявам се детенце вече да е поне малко по-добре. Стискам ви палци да се оправяте по-бързо, че много ви е е събрало накуп. То нали казват, че като тръгне, не спира... ooooh!
Момичета оставям ви и ще се включа утре - дано да е с хубави резултати от изследванията.

# 96
  • София
Лулумба стискаме палци всичко да е наред!  Peace Praynig За мазането с кремове  против стрии забелязвам,че от 15 дни започнаха да ми излизат  някакви пъпчици на бюста в горната част и си мисля,че е от това че кожата се омазнява много точно там  ooooh! но са много неприятни е не са много самите пъпчици но като ги гледам и се ядосавам а не мога да не се мажа! Някоя мама има ли такъв проблем?  newsm78  Сега отивам да си полегна мъничко Simple Smile и после пак ще надникна да видя кой е тук,че като гледам днес е бомба паднала Mr. Green и няма никой, а и временцето започна да се разваля!

# 97
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета  bouquet!
Аз съм добре, започнах почистването на стаите преди ремонта, но се поизморих и ще легна да почина. Утре пак.
Успех на всички, на които им предстои преглед Peace!

# 98
  • Pb
мдаа, днес нещо приказката не ни върви. Е, поне Гита ще си поеме глътка въздух, че то на нищо не приличаше нашето...

# 99
Даа днес никак не сме разговорливи  Simple Smile..Аз през 15 минути се сещам че ми се дояжда нещо и ходя до магазина, купувам, после забърквам разни неща  eat  food002  chef ..Май ме налегна и мене постоянният глад  newsm22..Хапнах една много лютива апетитка преди малко и бебчо подивя миличкият  Rolling Eyes  Blush..

# 100
Привет мами!

Не е за вярване колко малко сте изписали днес!  Laughing Поне успях да ви прочета!

Взех си изследванията, по-добри са отминалия път. Слава Богу вече нямам песъчинки, но хемоглобина пак ми е нисък newsm45 Лекарката ми каза да ям много,м ного месо.
А Неоренела се разбрахме да си го пия профилактично за целулит.

Хубава вечер!   bouquet

# 101
  • UK
 Здравейте момиченце кокиченца  Hug   bouquet

Аз не съм много добре... тъкмо като си помислих, че се оправям и отидох при моята си докторка и каза, че съм с вирусна ангина  #Crazy направо ми се прирева  Cry... Много ви благодаря за съветите и наистина ми изписа хомеожем 9 и сега го смуча на 1 час + вит Ц и си купих тантум верде но на бонбони, че спрея ми е неудобрен когато не съм си в къщи... носа ми е много зля... тече ми кръв и е постоянно пълен със секрет... уж го чистя но след няма и 1 мин пак наново  Sad

# 102
Слава Богу вече нямам песъчинки, но хемоглобина пак ми е нисък newsm45 Лекарката ми каза да ям много,м ного месо.
pivanov колко ти е хемоглобина? Моят също беше нисък но за 3 дни се вдигна.Беше 110 при долна граница от 120, но не ГО КАЧИХ С МЕСО, а с бобови храни-леща, грах, ориз, понеже съм вегетариянка(абе не съвсем, ама се опитвам) и след 3 дни като ходих пак да ми го мерят се оказа, че е станал 127. И червеното вино помага. Това с месото не е много полезно, а и има по-здравословен начин за си вдигнеш хемоглобина.Пиши колко ти е хемоглобина.

# 103
  • Златна Добруджа
Здравейте и от мен  Hug
Даа днес никак не сме разговорливи  Simple Smile.
Ами то в това хубаво време как да се затвориш вкъщи  Mr. Green
Днес доста се изморих - цяла сутрин домакинстване и от обед сме излезли със синковеца. Обаче с колело, което значи доста да бутам или дърпам. Не, че не може да кара, ама тук да пресечем, там да се качим на тротоара. Че и на връщане с 2 торби в ръцете  #Crazy Имаме и стълби до асансьора, там вече го вдигах пустото му колело - мани, мани  Crazy Обаче какво да правиш - детето е във ваканция и си иска своето.
Мегита, оправяй се  Hug
Хайде - до после  Peace

# 104
  • София
Pivanov,Неоренела четох в другата тема мисля за него newsm78 но не съм сигурна какво по точно представлява? Аз нямам целулит но все пак ако спомага да не се образува за по натам никак не е лошо Party

Общи условия

Активация на акаунт