Отговори
# 180
 Здравейте момичета!!!
Абе страхотен темп на писане имате. Цели 11 страници сте писали.
Имам две запитвания към бъдещите мами. Някоя от вас, оплаквали се от световъртеж, от около 2-3 дена ми е шеметно, кръвното ми е около 110/65, имам леко напрежение и в очите. Второто ми запитване е опасна ли е скарлатината при бременни жени. Вчера в групата н а малката има детенце със скарлатина, та затова питам?

# 181
  • Златна Добруджа
Здравейте майчета  Hug
Лулумба, стискам палци и после да пишеш  Peace
 welcome на Стрег Очакваме честичко да се включваш  Hug
Момичета, аз днес вече направих първата покупка - купихме количката  Blush  Heart Eyes Отначалото започнах на едро  Mr. Green Добре, че мъжът ми ми угажда, душица е той  Two Hearts Познава ме, че като си наумя нещо трябва да стане моята  Sunglasses
За помпата за кърма - и аз съм се насочила към тези на АВЕНТ. Моя приятелка роди наскоро, каза че е пробвала още три на други фирми /в смисъл други нейни приятелки са й дали/, но накрая си е взела на Авент и е много доволна.
За ритничетата - усещам много на често и най-вече вляво. Там имам операция /махнат ми е яйчника/ и понякога изпитвам болка. Явно бебка като се върти засяга нещо там  newsm78 Все едно нещо се къса, такава болка изпитвам ...
На узналите пола - честито   bouquet

# 182
  • София
Ето ме и мен Simple Smile ПОразходих се и сега поседнах малко да си почина след като се напапках Simple Smile Аз да ви кажа почвам да се депресирам Confused Sad килата ми от 15 дни са си същите +7 обаче.....корема ми расте много бързо и е просто огромен вече Sad изглеждам ужасно....... Cry и всеки ми казва леле.....  какви бузии...... леле.... колко си напълняла а на мен само това ми трябва Rolling Eyes Confused Бебо не го усещам често а като го усещам е много лекичко.....а май му е време вече да е по активен но явно си е мързеланче не знам! Rolling EyesМари ета да е жива  и здрава  bouquet  Hug  и да помага за беби Simple Smile  Crazy

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 16:09 от dimianki

# 183
  • Пазарджик
Здравейте мами  bouquet

Радвам се, че всички в темичката ни са добре и малките бебоци също  Hug Честито на всички, разбрали цвета на щъркела. А на тези, които са днес и утре на ФМ - всичко ще е наред с бебчовците, вие се насладете на срещата с тях  Hug И после подробен доклад  Peace
Аз преди доста време бях писла, как една сутрин се събудих и видях една твърда топчица ниско под пъпчето - тези усещания са бебчетата. Както и Беличка е казала - появява се и като я погаля малко се измества на някъде. Даже доста често изведнъж се получава едно такова усещане, все едно ми подпира някой орган и ми е неудобно. Чак и казвам - хайде на мама бебонито, измести се малко, че тук ми убиваш. И бебка послушно се измества. Много е странно на моменти  Grinning
Аз да ви се похваля, ако не съм, нашите кумци също чакат бебче - вървят 3 месеца след нас. И живот и здраве 4 ноември и ще съм освен майка и кръсница. Страшно много се зарадвах, защото сме много близки приятели и ще е супер, че децата ни ще са на една възраст и ще израстнат заедно. Сега чакаме само и техните кумци да се включат, с които също сме супер добри приятели - изобщо сме се навързали яко в приятелско-кумски отношения  Joy
Мариетка, да знаеш, че благородно ти завиждам в момента за машината за хляб дето я имаш. Аз съм голяма мераклийка тази година да направя на баба ми козунака. Добре поне, че имам робот, който може да меси. Пък печенето - ще гледам да не го изтърва  hahaha Нещо тази година ми се иска много да боядисвам яйца и да меся козунаци - луда работа  Crazy

От нас с бебка много усмивки и добро настроение  Hug

# 184
  • ГОре на черешата...
Мимсат, запалих се оттук. Но като отидохме с мъжа да поразгледаме и аз като жена първо гледам етикета " Ти луд ли си, 170 лв не давам! Close" Добре, че съпругът ми в такива моменти е по-разумен и надделява - родих се с нея! Просто нямам думи какво удоволствие ми доставя постоянно да измислям нещо с нея. Сигурно вече си е изплатила парите, а и без това нямаше да ги спестим.
Поздрави на твойта бебка от мойта Grinning!

# 185
Момичета да забравих да ви почерпя днес мойта мила мама има рожден ден  newsm51

# 186
  • Pb
всеки ми казва леле.....  какви бузии...... леле.... колко си напълняла

Ха ха, и мен като ме види някой не пропуска да ми каже колко съм надебеляла. Щото аз и 1 кило да кача, веднага половината ми се лепва на лицето. Много гадно, ама какво да правя, преживявам го някак си...

# 187
  • Златна Добруджа
Димианки, стига с тия комплекси свързани с килограмите ти  Naughty Коремът ти би голям - ами нали човече расте вътре. Кой знае колко добре изглеждаш  Hug Хич не обръщай внимание на хорските приказки, много мразя такива хора - вместо да ти се зарадват, гледат да ти сринат настроението  newsm61
Аз да ви се похваля, ако не съм, нашите кумци също чакат бебче - вървят 3 месеца след нас. И живот и здраве 4 ноември и ще съм освен майка и кръсница. Страшно много се зарадвах, защото сме много близки приятели и ще е супер, че децата ни ще са на една възраст и ще израстнат заедно. Сега чакаме само и техните кумци да се включат, с които също сме супер добри приятели - изобщо сме се навързали яко в приятелско-кумски отношения  Joy
Мимсат, и ние сме една такава компания с навързани приятелско-кръсниковски-кумски отношения  Grinning Кръстницата ми роди бебче миналия месец, а моята кумица чака второ и върви 1 месец след мен  Grinning
Мариетка я знам аз, откога ме изкушава с тия творения, които са в подписа й  Heart Eyes
Rose_madder, Честит рожден ден на майка ти! Много здраве й желая и красиво внуче през август   bouquet
Гита, радвам се, че Танти се оправя  Hug А как е мъжът ти, който взе дейно участие в оформянето на темичката ни?

# 188
  • ГОре на черешата...
rose_madder , да е жива и здрава майчицата ти и да я направиш баба на хубаво и здраво внуче Peace!

Ментина, ще ме засрамите и ще му сложа парола Blush...

# 189
  • Пловдив
rose_madder,¬естит рожден ден на майка ти-да е жива и здрава и да е е една много добра Баба!
За кантара и  мен ме страх д а се кача EmbarassedНо мен като ме видят все ми казват-Леле колко си се разхубавила-Къде го видяха това разхубавяване незнам..
Моя доктор като го попитах колко тежи бебчето каза че за тегло щял да говори след 30+ седмица-каза че сега плода не е съвместим с живота на вън колкото и да тежи...

# 190
  • Златна Добруджа
Ментина, ще ме засрамите и ще му сложа парола Blush...
Няма, няма  Mr. Green Като не мога да правя таквиз вкусотии и красоти, поне ме остави да плакна окото  Heart Eyes Пък някой слънчев ден може да ме стимулират дори да се пробвам  Crazy

# 191
здравейте ,  благодаря ви за поздравите, то светът има общо взето нужда от мъже, защото нали ние сме повече и без това  Laughing , така като гледам тази тема вече почти е отишла ,а до велик ден има още време, дайте идеи за интересни яйца и кажете какво се прави че да не се пукат при варенето(нямам си машинка)
rose_madder да ти е здраво мамето и да гледа здраво и хубаво внуче   bouquet
То за Кг като гледам няма вече никой, който да не е с 6-7 най-малко от горе, и аз съм така,изводът е ,че явно това си е нормално , така че да не се стягаме мн-мн, милсете сега покрай велик ден какво качване ще стане- като на коледа  Animal Pig
хайде приятен ден  на всички  eat

# 192
Здравей тееее  Grinning голям отбор се заформя ме за 28 август  #Crazy

# 193
За кг този път много се старая. От предния ми висят няколко в повече. Та сега мога да кажа, че даже съм назад с 3 кг/направо не мога да повярвам/, ама ограничих хляба и сладкото.Акушерката казва, че и бременните могат да са на диета/умерена разбира се/.

# 194
  • София
Аз хляб почти не ям Peace както и сладко но въпреки това съм +7  Confused и не ям чак толкова много но....... всичко ми е на корема просто той е огромен и се изнервям  Close то мамите в 7 мес нямат такъв!

Общи условия

Активация на акаунт