12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 650
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
. Платихме с карта онлайн, 50лв, има потвърждение и входящ номер. На следващия ден дойде мейл, че документите са коректно подадени и обработени и в профила й вече се визуализират всички оценки от дипломата, тези от матурите, тази от изпита в СУ, който държа, подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях и минимален бал още няма.
Lady Cassiopeia Duval, Gina L.,според  това мнение + още няколко ,не чакат да мине 2-ри юли , а останалата информация се визуализира , кагото оценките бъдат нанесени и профила обработен . Според споделеното тук - приблизително ден-два след регистриране .
Gina L. , подадохме документи в почивен ден и при нас все още профилът изглежда като при вас . Въпреки това проверявам от време на време ,най-вече  защото са ми важни реалните бройки за тази година .

# 631
Ох и мен снощи ме хвана параноята, подали ли сме в СУ, на мейл сякаш само за плащането дойде потвърждение. Стои изборът ѝ, попълнени са бройки, от вчера забелязахме и оценките от матурите, с които ще кандидатства, да се надяваме, че сме в играта Yum

Ами сега я питах, няма такъв мейл, че са коретно подадени и обработени, само този за успешното плащане.
Нанесени оценките от матурите и цялата диплома, това е....

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 09:51 от R@N

# 632
. Платихме с карта онлайн, 50лв, има потвърждение и входящ номер. На следващия ден дойде мейл, че документите са коректно подадени и обработени и в профила й вече се визуализират всички оценки от дипломата, тези от матурите, тази от изпита в СУ, който държа, подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях и минимален бал още няма.
Lady Cassiopeia Duval, Gina L.,според  това мнение + още няколко ,не чакат да мине 2-ри юли , а останалата информация се визуализира , кагото оценките бъдат нанесени и профила обработен . Според споделеното тук - приблизително ден-два след регистриране .
Gina L. , подадохме документи в почивен ден и при нас все още профилът изглежда като при вас . Въпреки това проверявам от време на време ,най-вече  защото са ми важни реалните бройки за тази година .
Въпросът беше за баловете в профила, а не за оценките. И отговорът беше, че баловете най-вероятно ще се появят след 02.07.

# 633
И мен ме хваща параноята, защото сам си движи нещата. Уверява ме, че всичко е наред. Отказа да подаде в друг университет. Каза, че ако трябвало в друг, предпочитал да работи, а не да учи.
Аз сега съм се фиксирала в седмокласни теми и умирам от ужас да не стане някакъв гаф с големия, докато мисля малкия.

# 634

Въпросът беше за баловете в профила, а не за оценките. И отговорът беше, че баловете най-вероятно ще се появят след 02.07.
Maria 007 , понеже сме от последните подали заявление за КСК в СУ , още не мога да споделя личен опит . Четох и чета какво пишат другите тук , опитвам да помагам с това , което други са споделили .
"подредените специалности с отпуснатите бройки, сметнат бал за тях"
Сега , дали е точно така , няма как да знам , но да речем ,че се доверявам ! Ще видим !

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:43 от oska

# 635
Аз попълвах с нея, просто веднага след плащането и се приключи, сега ви чета и се притеснявам само, няма и в спам такъв втори мейл.

# 636
Оsca, не разбирам защо се обръщате към мен. Гина попита защо няма бал, Лейди й отговори коректно и после вие я поправяте, че ще има оценки (за което не се пита) след време, а не след 02.07... става развален телефон.

# 637
Притеснени сме всички
Късмет и успех и от мен! Повече спокойствие и само хубаво новини да споделяме!

# 638
  • София
В ТУ излезе преференцията, оценката от матурата още не. Много са бавни.

# 639
И ние днес сме от чакащите.За моя огромна радост,след като поработи една седмица реши да подава документи в университети.😁

# 640
  • у дома...
И ние днес сме от чакащите.За моя огромна радост,след като поработи една седмица реши да подава документи в университети.😁
Обикновено така става Satisfied

# 641
  • Варна
Големият ни син лятото след първи курс в университета също започна работа . И той така след първата седмица казваше - Ще уча, много ще уча, повече такава работа да не работя 😀😝.

# 642
УАСГ имат класиране.
Първо желание ССС.

# 643
УАСГ - приет 1 желание - архитектура!

# 644
УАСГ - не е приет по никое желание. Това означава че автоматино остава да участва във второ класиране, ако не се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт