Сухар аще не съм давала,и не знам какъв да взема.
Нани,хубава грешка,не я бях забелязала.Развесели ме
Джорджи
Айде махам се,че досадих днес

,много бъркам р-то и п-то
,що тъй.Попова

.
И на мен ми омръзна да се оправдавам и затова като ме питат : пие ли вода и сокчета? аз казвам : Дааа! Дъщеря ми до годинката също не пиеше нищо друго освен мляко и никога не е имало проблем. Млякото не е ли течност или аз бъркам? Като се правят 100 гр АМ се слагат 90 гр вода, значи около 90 процента от млякото е вода. Тогава какъв е проблемът не мога да разбера.
Здравейте в новата великденска тема!
/,вижте какъв сайт намерих.Много хубави неща има в него.
Вие може да го знаете,ама нещо не става да пусна линк,така че само ви казвам дайте на google левбг /пиша го на бг,защото на английски не ми дава да го напиша.Явно модераторите са направили така,че да не можем да даваме линкове/ и би трябвало да излезе.

Е ми да........децата ни вече са на пържоли
и само кокалчетата оставят от разните му там пиленца и зайченца

А за киселото мляко ми мислех мислех и вече дадох.Бях писала и преди че тук в Испания има едно специално на Данон за бебоци от 6месец да се дава то е в едни кофички по100гр.Давам му го 2пъти в седмицата за следобедна закуска и го дадох като направи 8м а на Дани много му харесва.За проходилката и аз съм чувала различни мнения даже тук ги отричат но ние си купихме и мисля че няма да му попречи да проходи не седи все пак цял ден в нея.Баткото също имаше проходилка и проходи на 9месеца.
Днес видях Maclaren Quest и май тя ще е.Ама докато не я купя,не се знае де! 

Особено по време на празници!