VIP Brother 2 - 3

• 45 388
  • 1 407
  •   2
Отговори
# 1 110
вие след малко ще кажете, че венета е вълк  Laughing
вълк не, ама е кучка отвсякъде

# 1 111
РоситУ е вкарана вътре с ясното съзнание и намерение от страна на продуцентите,че тя ще прави в Къщата, това,което прави и навън..... И е вкарана за да прави сеир... Друг е въпроса дали и останалите ще паднат на нейното жалко ниво..... Нищо не струва поне да опитат да поговорят с нея - ако стане - добре, ако не стане - поне са се потрудили... То по принцип и пиян човек трудно чува, но все пак... Иначе първата вечер можеха да пазят пост....
А  реакцията срещу цинизмите на мен ми допадна - наистина не ми е приятно да чувам подобни неща, около мен само баща ми псува и с него редовно си правим забележки да си слага цип на устата......

# 1 112
  • Ямбол
Чувствам, че ще става нещо тази вечер.

# 1 113
  • Някъде там...
За македонската наденица май го каза Китайчето. Абе този Китаец много  слуша Азис. Като доброто кученце му е, чак ми е жал за него, като каже някой път"Добре Blush"

Роситу остана пак самичка , щяла да си говори пак и т.н. Mr. Green
Христина най-накрая си легна при Здравко. Обсъждаха Роситу, Христина му викаше нещо , че бил направил нещо, което нетрябвало да прави . Сега дават спалнята на другите, искат да играят в някъв филм, да са артисти, кой ква роля искал и т.н

# 1 114

Ако стане - да го напишете...

Че има хора,които издават фронта и отиват в леглото......

Лека нощ, мами! Приятно гледане! И после да пишете......  bouquet  bouquet

# 1 115
Е ква беше тая кратка сватба, в тоя "ресторант" да няма и вечерна  Joy Ако си бяха направили нормална сватба на вън, щеше да им е много по-забавно, ама то всеки си знае, те няма да градят дом и семейство, а слава и пари   Naughty
Мерси за редовните и изчерпателни репортажи, че аз не гледам на живо  Tired   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 116
  • Ямбол

Ако стане - да го напишете...

Май се поукротиха.
Роса заспа и другите се умълчаха.
Лека!

О, Азо стана да яде и си играе с камерите.

# 1 117
оххх , Laughing ще умра , чувам дъвчене и поглеждам..- Азис пак яде , милия

# 1 118
оххх , Laughing ще умра , чувам дъвчене и поглеждам..- Азис пак яде , милия

Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 119
хрупа нещо в ъгъла, ама какво ?

# 1 120
и то яде настървено , с апетит  Grinning ...айде свърши - пийна си водичка и си легна

# 1 121
  • Някъде там...
Ядеше Активия, но май установи , че е развалена. Легна си и той.
Абе тези мнооого рано си лягат. Миналия вип поне си купонясваха по цели нощи, а тея нещо хич ги няма.

# 1 122
Лека вечер момичета.

# 1 123
Азко нещо заплаши Китаеца, ама аз пак не чух ooooh!

# 1 124
  • Някъде там...
Азис и Китайчето пак се скараха.
Азо му вика идва ми да ти разбия устата, Китаеца му вика-Да бе ще разбиеш и го спряха.
Пак го пуснаха .
Китаеца:"Стига ме заплашва...
Азис: "Не желая да разговарям"
К: Ми тогава кво подхвърляш темата."

Абе тея двамата не могат да мелат. Азис за какво се занимава немога да разбера само, ква му е сметката newsm78

Китайчето взе се смее нещо и искаше да се завива и Азис му вика: не искам да влизам под юргана с теб" на висок глас .Китаеца:"млък"   и го спряха пак.

Общи условия

Активация на акаунт