VIP Brother 2 - 3

• 48 809
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 885
Нямам идея. Може би трябва да питаш. МИсля, обаче, че няма да стане..Не знам. Трябва също телефонът ти , също и мрежата да поддържат 3G. В София и Варна знам, че има. Другаде не съм наясно..

Благодаря ти   bouquet
didimka Христина и Яница ще останат.Разбрах също,че ще гонят двама в Понеделник и Петък.
Иначе на мен Здравко ми е симпатяга,Яница още-повече а Христина не ме кефи.
Много се кефя на Катето,Азис,Китаеца,Деси Слава и Маги

# 886

Най-вероятно има тогава. Не ти ли изписва някъде на дисплея 3G?

Има, има...обАдих се на една любезна кака от Мтел да ми включат телевизийте...нЕрвирах се, нЕма само вие да гледате  Crossing Arms
Сега освен абонамента, за гледането колко се цака?

# 887
  Венетка към Тишо по повод снощния стриптийз: Щях да те разбера, ако беше женен за някое обикновено моми4е от Люлин, а ти си женен за втората най - желана жена в БГ и ми се захласваш по разни стриптизьорки  Mr. Green.  И заради тебе ве4е съм на 16 място в класацията, щото се омъжих  Mr. Green.
 Маги била напълняла 26 кг през бременността, а Катето 11.

# 888

Най-вероятно има тогава. Не ти ли изписва някъде на дисплея 3G?

Има, има...обАдих се на една любезна кака от Мтел да ми включат телевизийте...нЕрвирах се, нЕма само вие да гледате  Crossing Arms
Сега освен абонамента, за гледането колко се цака?

Нищо. Някои телевизии са безплатни, за някои трябва да платиш за да гледаш.На платените си пише..не ти тръгват и после да те цакат(то и това оставаше  Crazy)

За нищо  Peace

# 889
Мерси, любов!  Mr. Green

# 890
http://images14.snimka.bg/002539597.jpg -  а ето нещо между преди и след  Wink

# 891
Роси каза, че е девствена, че се пази за брака.
И Катето "Това не й пречи да го прави отзад!"
Роси "Аз там много обичам! Не ги разбирам тея, дето ох,ах, боли!"

Crazy Joy

# 892
Василка "Отивам да дремна, отивам да си завра една бутилка отзад!
Катето "Ти си една гадна курветина!"

Joy

Росито се подиграва на Петя:

"Тя познава всички музикални продуценти на света, най-известните музиканти вкл. Мадона"

# 893
  • Ямбол
Роса пак ли е пияна?
Как се разхожда гола в двора.
Катето леко й задава и тя се вързва и ръси глупости.

# 894
# 895
  • София
 Венетка към Тишо по повод снощния стриптийз: Щях да те разбера, ако беше женен за някое обикновено моми4е от Люлин, а ти си женен за втората най - желана жена в БГ и ми се захласваш по разни стриптизьорки  Mr. Green.  И заради тебе ве4е съм на 16 място в класацията, щото се омъжих  Mr. Green.
ooooh! Tired

# 896
ей вече гледам и аз  най накрая,абе да ви питам това една седмица имаш право да гледаш като си купиш е кард,какво ще рече.че една седмица от както си я закупил или една седмица 24 4асово гледане,че не зацепвам от сайта им?????? newsm78

# 897
  Венетка към Тишо по повод снощния стриптийз: Щях да те разбера, ако беше женен за някое обикновено моми4е от Люлин, а ти си женен за втората най - желана жена в БГ и ми се захласваш по разни стриптизьорки  Mr. Green.  И заради тебе ве4е съм на 16 място в класацията, щото се омъжих  Mr. Green.
ooooh! Tired

Sick Sick-чак пък втората Sick

# 898
Роса пак ли е пияна?
Как се разхожда гола в двора.
Катето леко й задава и тя се вързва и ръси глупости.
къде видя, че е гола?По бански е

# 899
Къде, по дяволите, мога да си купя e-card (освен на посочените места в сайта)?  Close

Общи условия

Активация на акаунт