VIP Brother 2 - 3

• 45 289
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 260
Цитат
... Е, трудно е, особено ако трябва обувките да са ти все Прада, Гучи, Шанел...
хич не съм фенка на  венета, ама какви моля искате да са  и обувките-от Петър чИнгелов ли?
Ами тя все пак е е телевизионна водеща(друг  въпрос колко качествена), но ако се изтипоса съвсем в стил Маргарита Михнева, или Калинка от Скат ....какво ли щяхме да кажем тогава за нея...........

И на Мира Добрева обувките бяха хиляди пари и нея я критикувахме така.............еееееееееееами с джапанки освен да тръгнат...

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 18:36 от haley

# 1 261
Отдавна не я харесвам Венета Райкова и много съм се чудила на безбройните и почитатели newsm78Радвам се,че сега повечко хора придобиват по-ясно впечатление що за птица е! Sick

# 1 262
Венета е еманация на простотията и вирнатия без причина нос.
Честно казано, аз не я слагам много по-високо като ниво от Албена Вулева, с която работата ме е срещала. Не мога да дишам Вулевото изчадие, но може да се поспори коя от двете наистина води класацията за елементарност. Close

# 1 263
Със сигурност голяма част от дрехите, бижутата и козметиката си ги купува на половин цени. Знам от приятелка на друга известна водеща на Нова телевизия,че им дават неща като на рекламни лица. Е не всички магазини,но има такива.

# 1 264
Все пак сме чели или гледали /а аз и двете  bowuu/ "Дяволът носи Прада" и сме наясно, че има доста отстъпчици и намазванки от позицията на която е.  Wink

# 1 265
Все пак сме чели или гледали /а аз и двете  bowuu/ "Дяволът носи Прада" и сме наясно, че има доста отстъпчици и намазванки от позицията на която е.  Wink

Не само "отстъпчици и намазванки", а направо си им подаряват разни неща. Не случайно във финалните надписи на "Горещо" си пише подробно - облекло - от тук, обувки - от там, та чак бельо - еди какво си....

# 1 266
  • Germany
Дай боже всекиму обувки Гучи, Прада,Шанел и т.н. Peace Нищо лошо не виждам в това. Лично за мен проблема и е друг...Толкова амбициозна ми се вижда, че не и пука през какво и кого ще мине Wink Може и да и помага това, но не виждам, защо трябва да се прави на толкова принципна ( даже Ми да не прави, да бе да).

# 1 267
  • До хладилника, който обичам
Да сте живи и здрави, че ви чета синтезираните преразкази Simple Smile

# 1 268
Цитат
... Е, трудно е, особено ако трябва обувките да са ти все Прада, Гучи, Шанел...
хич не съм фенка на  венета, ама какви моля искате да са  и обувките-от Петър Чингелов ли?
Ами тя все пак е е телевизионна водеща(друг  въпрос колко качествена), но ако се изтипоса съвсем в стил Маргарита Михнева, или Калинка от Скат ....какво ли щяхме да кажем тогава за нея...........

И на Мира Добрева обувките бяха хиляди пари и нея я критикувахме така.............еееееееееееами с джапанки освен да тръгнат...

Не е така, има обувки, които не са Петър Чингелов... и са на високо ниво, но не са хиляди евро (примерно)... Схващаш ли?! Не е въпроса в това какви обувки носиш, а как точно ги носиш. Аз също мога да имам обувки Прада (дали ще си ги купя от e-bay или с намаление, или някой чичко ще ми ги купи...), но нали целия свят няма да разбере, че са такива... що да си ги купувам... Пък и тя каза, че неотдавна се е запалила...
Това, че е ТВ водеща абсЕлютно нищо не значи, като начало...

Мира Добрева поне има приятно излъчване (иначе и тя не ми прави много добро впечатление, като се разприказва на някои теми) и богат съпруг.

# 1 269

Не само "отстъпчици и намазванки", а направо си им подаряват разни неща. Не случайно във финалните надписи на "Горещо" си пише подробно - облекло - от тук, обувки - от там, та чак бельо - еди какво си....

Не им ги подаряват, прибират си ги след това нещата. Може някои да им ги подаряват, но не всички. Така съм чувала от самата Венета Райкова.
Не и завиждам за обувките, както изглежда сте си помислили... но не и отговарят на статута, поне от моята гледна точка.

# 1 270
Не е въпросът дали обувките на Венета са "Прада", а гащите "Кавали" - хич не ми дреме. Но е тъпо като почне да се жалва, как като с Тихомир се оженили, Венетка си живяла при майка си, той у тях, пък после на квартира, пък как не можели да смогнат с вноските за апартамента и т.н. Водеща е в НТВ, ок, не са от най-високите заплати (но пък предаването й е външна продукция, така че едва ли взима 500 лв), спечели 75 хилки от "Сделка или не", Тишо сигурно не дава без пари манджите в "Тадж Махал"...
Какво повече иска? За какво само се оплаква и съска като настъпена пепелянка?
Това дразни, а не че някой може да си позволи гащи "Кавали".

# 1 271
Толкова е зле Венетка, че се разбра със Здравко да му подарят за сватбата сушилня, щото той нямал....  Wink Бройте ги едни 500 лв...

# 1 272
Толкова е зле Венетка, че се разбра със Здравко да му подарят за сватбата сушилня, щото той нямал....  Wink Бройте ги едни 500 лв...

О, да това беше мн глупаво. Слушах веднъж как си говорят:

Венета към Здравко: Изберете ни за кумове и ще ви подарим пералня бе!
Здравко: А, ний пиралня си имаме! Ама една сушилня може..., че пералнята няма сушилня.

Цитирам по памет, но нещо такова беше.

# 1 273
А, значи сушилнята не е сега уговорена..Явно от преди са си правили такива уговорки...

То е ясно, че имат пералня..Има си хас  Crazy

Както и да е. идеята и беше, че щом с лека ръка правят подарък за 500 лв, значи не мога да ги мисля   Wink

# 1 274
  • София

Да, ама Мира Добрева не сме я чули да реве колко й е тежко.

Аууу, много ме дразни тази Венета. То бива злоба, бива селяния (да уточня, че "селянин" в случая не е географско понятие) ама тя няма спирка...

А колкото до Христина - ако не иска да я обсъждаме, що чини в Биг брадър? И тя ми е много неприятна... Прилича ми на меркантилна кокошка.

Много сме, силни сме, дайте да ги махнем тези двете от там.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт