Име на куче

• 169 287
  • 337
  •   1
Отговори
# 195
Mоята мъжка овчарка се казваше Айрън.  Peace

# 196
Аз имам куче пинчър и немога да му намеря подходящо име плс помогнете ми Rolling Eyes

# 197
Децата му избраха име-Бари WinkПородата му е пекинез и ,като че ли му прилича Grinning

# 198
emi moje sa6to i govnio i drislio ili dupe i ga6ti Grinning

# 199
Имаш невероятно чувство за естетика, поздравления. Да се надяваме, че няма да имаш любимец.

# 200
Gerincetyyy може да си кръстиш пинчъра,ако е мъжки като чели ще му отива  чарли или сам/и ,ако е женско сара или миса нз ти реши

# 201
Gerincetyyy може да си кръстиш пинчъра,ако е мъжки като чели ще му отива  чарли или сам/и ,ако е женско сара или миса нз ти реши

Извинявай, може ли превод на български?  Embarassed

# 202
А това е Black Balkan Lion Galacticheskaya Saga За в къщи Галла!

# 203
kajete mi kak da si kr1stq pin4er4etata te sa dve mujki i sa malko na 50 dni moito ku4e gi rodi mai mesec i sega kak da si gi kr1stq pomogenete mi

# 204
az nqmam ku4e no skoro 6a mi kupqt   hubavi imena spored men sa Sara Charli  Deizi moresmile

# 205
Сара е изтъркано име
намерете по оригинални имена 
на мен лично много ми харесва Анук и Арагон също и Дюк

http://www.nextdaypets.com/directory/dogs/names/

# 206
За пинчер са подходящи по-галени имена.Едни познати имат мъжки пинчер-казва се Миша! Харесва ми и името Шани и Лео! Като решиш как ще се казват не забравяй да ни се похвалиш

# 207
БИХ ПОЛЗВАЛА ШУШИ КАТО ИМЕ.

# 208
ами аз ще ви кажа как намерих името на моето куче може пък да ви помогне Wink когато бяхме на рожден ден някъде(нещо като хотел)там имаше хъски на име мира беше много пухкава и сладка а и името и беше хубаво когато разбрах че ще имам куче се сетих за хъскито(мира)от начало мислехме да я кръстим сара но на дядо не му хареса после избирахме между хера и мира и избрахме мира.
нищо не разбрахте нали по просто казано Grinning :haha: спомнете си за някое име което сте чували или виждали на куче но разбира се трябва да го харесвате
ако нямате такова можете да попитате някой близък или да потърсите първото име което ви е в главата newsm74

# 209
Цитат
Как` Сийка 

Цитат на: мирчетууу в Събота, 04 Юли 2009, 14:30

Извинявай, може ли превод на български? 

ми че то е на бг

Общи условия

Активация на акаунт