Име на куче

• 169 287
  • 337
  •   1
Отговори
# 270
Още нямам куче, но май това ще искам да ми е коледния подарък. Crazy Знам какво ще е - мъжки френски булдог. Искам красиво, кратко име и да съм подготвена. Като отида да си го взема, да отида с името. Помагайте! Grinning Hug

# 271
хайде и на мен продложение за име на хъски и за мъжко и за женско newsm78

Айс, Хас, Амур, Бас, Найт, Урсан, Тагай, Кинг, Анди, Скай, Нанук, Анор. Peace

labrex много благодаря  Hug

# 272
...Знам какво ще е - мъжки френски булдог. Искам красиво, кратко име и да съм подготвена...

"Бижу"?

# 273
Ще е момче! Laughing

# 274

Понякога и момчетата могат да бъдат скъпоценни  Laughing

# 275
Разбира се, то ще е моята скъпоценна пухкава душичка, ама искам да има момчешко име. Laughing Crazy

# 276
Бижу с ударение на "И"- момчешко ми звучи. Simple Smile

# 277
 Joy Мече, браво бе! Какво ще е това... странно име!? Thinking Като на селския идиот малко ми звучи някой да се казва Бѝжо или Бѝжу. Joy
Ето такъв ще бъде. Сложете сладко име на този бонбон.

# 278
Сложете сладко име на този бонбон.

Бижy, пожелавам ти го по-скоро тоя бонбон!  bouquet

Избирай:

Баллу, Ричмънд (Ричи), Баримор, Цезар, Максимилиян, Лексус, Жан, Ахил, Заир, Марсел, Дантес, Бартез, Люк, Грей.

# 279
Страхотно, мога да му викам Марс(когато ме ядосва Laughing  Laughing) или Марси Hug

# 280
Страхотно, мога да му викам Марс(когато ме ядосва Laughing  Laughing) или Марси Hug

Ти ще си решиш, мисля, че като го видиш, бързо ще му измислиш име, ще си дойде с него! Peace

# 281
  • София
В такъв случай е хубаво да изберете нещо също толкова френско като Марсел. Например Лиона или Лиони /от град Лион/. Може да се модифицира като Леона.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:36 от Емел

# 282
Joy Мече, браво бе! Какво ще е това... странно име!? Thinking Като на селския идиот малко ми звучи някой да се казва Бѝжо или Бѝжу. Joy
Ето такъв ще бъде. Сложете сладко име на този бонбон.

Що бе, аз сериозно- ама щом не ти харесва, друго ще се мисли Simple Smile. Страхотен е, и аз искам, само че английски. Май ще си направя подарък за юбилея, ама да не се заричам.

# 283
здравейте момичета,
аз вече  имам кученце момченце йорки на два месеца и половина. от една седмица е при нас а аз не мога да му измисля име. бях измислила за женско  но за мъжко  ми е много трудно - или не са звучни или ми се струват за големи кучета. моля помагайте

# 284
  • София
Арчибалд или Арчи бих нарекла кучето си, ако можех да признасям "р" така, че да звучи достатъчно сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт