ЛОНДОН - 15

• 14 085
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Нашето пътуване е през май и  мислим да посетим Sky Garden.
Кога е най удачно да го направим -през деня или вечер?
Задължително ли е да резервираме маса, в сайта ми излизат няколко ресторанта.
Ако може повече инфо, ще съм благодарна.

# 286
  • Варна
Изгледайте това : https://www.youtube.com/watch?v=QrLIuv4w1pU и ще придобиете представа. Можете да не правите резервация за ресторант , пак има откъде да разглеждате.
/Предполагам ,че знаете ,че трябва да резервирате час за посещение в самата сграда. /

# 287
Здравейте! Нашето пътуване е през май и  мислим да посетим Sky Garden.
Кога е най удачно да го направим -през деня или вечер?
Задължително ли е да резервираме маса, в сайта ми излизат няколко ресторанта.
Ако може повече инфо, ще съм благодарна.
Можете да видите кога е залеза и да прецените да си вземете билет така че да уловите и деня и вечерта
Имайте предвид че почти не се отоплява
Има и още 2 площадки Horizont 22 и Lookout - и те си заслужават според мен

# 288
  • София
Може ли да препоръчате изпробвано място за Afternoon tea, на някакви нормални цени 20-30 паунда макс.

# 289
То е такава цифромания в Лондон … ние бяхме лятото и беше хубаво - https://www.hotelcaferoyal.com/eat-drink/the-grill-room/
, бих препоръчала, но цената, уви, беше двойна на максимално посочената сума, изобщо безумна си е цената

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 06:58 от инкс

# 290
Аз за по-малко от 70-80 паунда на човек не съм виждала, но и не съм търсила много. Били сме във Фортнум и Мейсън близо до Пикадили и в един хотел близо до Кенсингтън. На първото беше голям конвейр, много хора и като цяло претупано, ама пак беше хубаво. В хотела беше много спокойно и чудесно си хапнахме.

# 291
# 292
Може. Аз съм взимала от тук преди време в някакъв хотел до Oxford Street и беше много вкусно.
https://www.buyagift.co.uk/food-and-drink/afternoon-tea/london

# 293
  • София
Хм, на някой да му се е случвало да го таксуват двойно за транспорт в Лондон? Тази сутрин си бяха дръпнали 8,90 за вчерашния ден, но току що си дръпнаха още веднъж? Това за днешния ден ли е или е някаква грешка?

# 294
Грешки няма,явно е за днешния ден.

# 295
  • София
И на мен това ми хрумна, ама още не сме излезли от хотела. Joy

# 296
Много не е ясно за кога е, защото понякога дърпат за вчера.
А ако объркаш картите, както аз, както съм с две деца и се оправям аз става по-неясно Simple Smile
Отделно едното е само блокировка, другото теглене, като мине време се разбира. С Револют е ясно кое какво е.

# 297
  • София
С револют съм, да. Първата трансакция е ясно, че е за вчера. Втората ми е странна. На мъжа ми само за вчера са си дръпнали засега Grinning

За влака за Watford junction можеше да се плаща с карта, нали, както при метрото?

# 298
Да,може с карта.

Общи условия

Активация на акаунт