ЛОНДОН - 15

• 25 470
  • 534
  •   2
Отговори
# 375
Чудесно, тогава ги пуснете да пътуват без пълномощно.

# 376
  • София
Както написах, съвета на нотариуса беше не да няма пълномощно, а че не е нужно да е нотариално заверено.
От преди това имаме пълномощно, нотариално заверено, но там е посочена само лична карта, а не паспорт и исках да направим ново днес.
Благодаря на съветите на останалите все пак и за нотариално заверено такова, утре ще отидем при друг нотариус за всеки случай.

# 377
В декларацията не трябва да има други данни освен ЕГН на непридруженото дете и ЕГН на родителя/родителите.
Документите се сменят, придружителите също, ЕГН не.
От практична гледна точка декларацията трябва да е безсрочна и принципна.
Ако вече имате такава, тя си важи, независимо, че не е посочен номер на паспорт.
Паспортът е важен за влизане в UK и към него да има ЕТА

# 378
Здравейте, да попитам за студиото на Хари Потър дали е по-подходящо да взема билети да речем за 11:00, тъй като студиото отваря в 10:00 и предполагам за 1вия възможен час има доста хора? Ако някой има опит ще съм благодарна за отзиви. Също, ако хлапето огладнее има ли къде да се хапне нещо? Предполагам може би има някакви лакомства като шоколадови жаби например Simple Smile

# 379
Здравейте, да попитам за студиото на Хари Потър дали е по-подходящо да взема билети да речем за 11:00, тъй като студиото отваря в 10:00 и предполагам за 1вия възможен час има доста хора? Ако някой има опит ще съм благодарна за отзиви. Също, ако хлапето огладнее има ли къде да се хапне нещо? Предполагам може би има някакви лакомства като шоколадови жаби например Simple Smile

Ние бяхме в първия възможен час, още с отварянето, и беше много спокойно. Изобщо като цяло ми се видя много безлюдно - може би периодът беше такъв, между Коледа и Нова година. Ние ядохме кроасани в кафето и се опитахме да пием онова сладникаво нещо от книгите, но аз лично не успях да се справя. В магазините за сувенири има всякакви шоколадови чудеса.

# 380
  • Berlin
В средата на тура има голям кът за бързо хранене. Ако ви се е паднало да вземете билет за по-ранен час, взимайте, че бързо свършват.

# 381

Ние бяхме в първия възможен час, още с отварянето, и беше много спокойно. Изобщо като цяло ми се видя много безлюдно - може би периодът беше такъв, между Коледа и Нова година. Ние ядохме кроасани в кафето и се опитахме да пием онова сладникаво нещо от книгите, но аз лично не успях да се справя. В магазините за сувенири има всякакви шоколадови чудеса.
Нямахте проблем да се придвижите от Лондон за първия час? Може би butterbeer сте пили Simple Smile

# 382

Нямахте проблем да се придвижите от Лондон за първия час? Може би butterbeer сте пили Simple Smile

Ние имахме осигурен транспорт, така че не сме ползвали обществен от Лондон. Точно такава ‘бира’ пихме, опитахме се, де.

# 383
  • Berlin
О, на мен много ми хареса.😄

# 384
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, здравейте, някъде има ли възможност да се гледа какво е времето онлайн? Пътуваме утре и както беше уж хубаво и слънчево, за следващата седмица прогнозата по нашите апове е за дъжд. Дали ще е топло?
Освен за пазенето на телефоните, нещо друго като съвет в това отношение да имате?

# 385
  • UK
Няма да стане студено, но за съжаление го дават да превалява всеки ден следващата седмица. Може да имате късмет и да се промени.

# 386
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря! Дано се промени Sad

# 387
Мисля си, че най-точна прогноза дава BBC Weather. В Лондон обикновено ръми. Дано да е наред всичко и да си изкарате страхотно!

# 388

В момента е 15С и е супер приятно, въпреки, че е 6:45ч.

# 389
Здравейте, вчера си свалих приложението за ETA с идеята да подам за всички от семейството, включително малкото дете. Зор видях със снимките на паспорта и "селфито". Препоръчвам като го правите да е на дневна светлина. В крайна сметка моята я прие, обаче после като исках да продължа излезе надпис "Sorry the system is busy." И да изчакам няколко часа. В момента продължава да е така. Случвало ли ви се е? Аз имам време, но ме притеснява така като се прекъсна процеса дали ще ми даде после да продължа с другите членове от семейството. А и ми отказа кредитната карта от Пощенска банка ?! , но мина Revolut.

Общи условия

Активация на акаунт