Платен паркинг в Красна поляна, Лагера, Сердика, Славия и района?

• 302
  • 2
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте, ще съм много благодарна ако можете да помогнете с избора на платен паркинг за кемпер в района. Живеем в ж.к. "Красна поляна 3" , дъщерята са в "Лагера" на Гешов, и по-близки паркинги са с предимство, но не е задължително. Най-силно ме интересува таксата за 1 месец престой на мястото. За жалост чичко Гугъл ми помогна по-малко от всякога, затова се допитвам до всички вас. Паркингите, за жалост, нямат публикувани телефони в гугъл мапс.
Преди време ползвахме този до Пърленка, за лека кола. Сега звънях да питам, нямат места, но и не приемат кемпери.
Бих питала и в тема за Красна поляна, но не намерих такава.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 15:15 от Ani Ka

# 1
Здравейте, ще съм много благодарна ако можете да помогнете с избора на платен паркинг за кемпер в района. Живеем в ж.к. "Красна поляна 3" , дъщерята са в "Лагера" на Гешов, и по-близки паркинги са с предимство, но не е задължително. Най-силно ме интересува таксата за 1 месец престой на мястото. За жалост чичко Гугъл ми помогна по-малко от всякога, затова се допитвам до всички вас. Паркингите, за жалост, нямат публикувани телефони в гугъл мапс.
Преди време ползвахме този до Пърленка, за лека кола. Сега звънях да питам, нямат места, но и не приемат кемпери.
Бих питала и в тема за Красна поляна, но не намерих такава.

Най-лесно е, да започнете да обикаляте и да звъните на посочените номера. Обикновено отпращат хората, с предтекст, че нямат места, но понякога с повече нахалство изведнъж се ''открива'' забутано такова. До автогарата в Славия, знам, че има такъв паркинг, но не знам каква е цената.
Във фейсбук по групите на кварталите също може да се открие нещо, или поне гараж под наем.

# 2
  • Sofia
До картинг пистата ходих на място, казаха ми, че нямат места, но си оставих телефона да ми се обадят, ако се освободи.
За съжаление в Гугъл мапс, само са обозначени, някои места, но няма телефон за връзка.
Това до картинг пистата даже не е обозначено, просто всеки ден минаваме за работа от там и сме го виждали на Вардар.

Общи условия

Активация на акаунт