голям смолянски боб

  • 2 421
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 3 271
Яла съм го в различни варянти, но на салата най ми харесва  Hug

# 16
  • Мнения: 1 352
Малеее, в начлото прочетох - голям свински боб Shocked.

Аз мога да ти предложа да напълниш сушени пиперки с боб. Много хубаво става.

# 17
  • Мнения: 1 353
Можеш да си го сготвиш като нормален боб, по-гъстичък като яхния, или пък на салата. Аз го обичам на салата с лук, джоджен, оцето, олио и сол.
Peace

# 18
  • Мнения: 1 271
а кисне ли се предварително смилянския боб
че аз си купих миналото лято от сергия по пътя за Смолян и много трудно увря, но като увря стана вкусотия   chef
тъмен - кафяво-черен беше

# 19
  • в полите на Балкана
  • Мнения: 3 462
Кисне се да уври по -бързо.

# 20
  • Мнения: 2 197
Аз го готвя по стандартния наччин - цяла нощ кисне във вода, след това се задушават доматите и лука, с тях боба се вари поне 3 часа. След което го пресипвам в гювечета , нарязвам маслини и го пека на вентилатор още 30 минути. После е мек като масло и страшно вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт