Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 255
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Само че не е сборна и не върши много работа така.

# 1 096
Само че не е сборна и не върши много работа така.

Няма друга. За това попитах къде да търся.
Усетих аз че така нищо не излиза...

# 1 097
Рошавите пият бира и хич не им пука за вас. На мен сега ми е лесно, но след 4 години ще се пека на двоен огън с близнаци. Като знам, че с каката рИвах един месец, след като видях резултатите, страх ме хваща. С двамата кой знае какво ще съм склонна да си причиня. Добре, че са ми второ и трето дете и вече съм гърмян заек.

# 1 098
Аз отивам на театър, за да се разсея докато чакам. Реално 93 по БЕЛ и 90.5 по МАТ не е изобщо зле за момче. Ще намерим точното училище сигурна съм. Лошото е, че не иска езикова иначе веднага съм го пратила в немската.

# 1 099
  • ПЛОВДИВ
Ще рефрешваме Дидева за статистиката явно

Нямаме угодия....дайте резултати, дайте статистика

# 1 100
От любопитство и със съпричастност ви наглеждам. Голямо вълнение е тоя 7ми клас.Помня що Бело изпихме в нашата тема, ама голям купон си спретнахме.Вече да студенти, но помня.Успех!!!!

# 1 101
  • София
Ще следя за тази статистика тогава

# 1 102
  • Бургас
Знаех си,че днес ще ги пуснат.
Не ми харесаха резултатите, но кот такова.

Сега се чудя годишната оценка от училище, как ще се преобразува в точки. Искам да видя колко бал ще му стане, ама....

# 1 103
  • Beyond the Frontiers
Рошавите пият бира и хич не им пука за вас. На мен сега ми е лесно, но след 4 години ще се пека на двоен огън с близнаци. Като знам, че с каката рИвах един месец, след като видях резултатите, страх ме хваща. С двамата кой знае какво ще съм склонна да си причиня. Добре, че са ми второ и трето дете и вече съм гърмян заек.
Абе и аз така мислех, щото е второ...ама ме гледаха странно в Лидъл, как роня сълзи преди малко.
С големия нямах никакви съмнения и притеснения.

# 1 104
Сложих бирата да се изстудява
БЕЛ - 96.5
МАТ - 83.25
На пробните никога не е изкарвала толкова високи резултати.

# 1 105
Ще рефрешваме Дидева за статистиката явно

Нямаме угодия....дайте резултати, дайте статистика
Не е така. Публикуването на статистиката не изисква нито кой знае какви усилия, нито много време. Пускат я всяка година и би трябвало да я имат като справка. Пускат една две команди и е готова. Ама нали са важни и хората зависят от тях, та що да не ги потормозят.

# 1 106
Сайтът на РУО Пловдив е смотан или само на мен така ми се струва?🤔 Само файлове за отваряне/изтегляне на "Прием"?!
Чакам статистиката за Пловдив. Ако някой разбере нещо, моля, нека пусне линк!🙂
Надявам се да не са завишени баловете тази година спрямо миналата! Погледнах пак минималните балове за желаното училище и резултатът на дъщеря ми е все пак над него. Ох, дано всичко се реши още на първо класиране!
П. П. А защо пише "Резултат в точки" и "Резултат към 100 точки" на Infopriem?

# 1 107

Сега се чудя годишната оценка от училище, как ще се преобразува в точки. Искам да видя колко бал ще му стане, ама....

# 1 108
  • София
МОН надскочиха себе си.
Браво на всички деца!

# 1 109
  • София

Карзз

Общи условия

Активация на акаунт