Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 076
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
 Ето малко празнично настроение и от мен.

Верджи  Hug
 DVV честито и браво.
 Ние вчера бяхме на консултация. Цели 9 килца сме, но на сантиметри няма изменение -71.

# 166
Много благодаря на всички  Hug
Сладурче много са ти хубави яйцата  bouquet
Хайде на разходка

# 167
  • Между гори и планини
Момичета, излизайте на разходка заради нас. Вече не ми се седи в къщи, ще полудея  Crazy
Чакам в 12ч лекарката да дойде и види как е Стиви и отивам да копувам яйца, май ще боядисвам посред нощ.

# 168
Анджелина и ние днес бяхме на преглед при Райков  Mr. Green Вие от колко часа бяхте.....може да сме се засекли newsm78 И на нас всичко ни е наред, макар че гънките ни не са еднакви и много не си отваряме крачетата. Ама пък колко плакахме докато ни гледахааа.....много мъчно ми стана.

Сигурно бяхте с бебенцето преди нас, чух го как плака, ние бяхме от 14.45. Прегледа ви продължи дълго, така ми се стори. Радвам се, че всичко е наред. Simple Smile

vessi78, доволна съм от него Simple Smile

# 169
  • Варна
аз я знам Леля Зеля ама не лично, много се ровя из чужди темички  Whistling Embarassed
хайде на титяааааа!!!!!

# 170
  • Откъм Варната
Аз ще излизам след обед за малко, може да ви звънна да ви преслушам на каде сте, ако слизам надолу

# 171
КалиМа как се прави оризовата каша?По сьщия начин ли става захранването?

# 172
  • Откъм Варната
КалиМа как се прави оризовата каша?По сьщия начин ли става захранването?

Ето тук пише за кашите :
Рецепти за домашни пюрета и каши

Аз направих както пише там, само като приготвях кашата сложих по малко оризово брашно и по малко вода защото щеше да му дойде много, и пак му беше много защото нали като за пръв път трябва да хапне 1-2 лъжички. Иначе захранването си е по същия начин

Днес пробвахме картофено пюренце май не го хареса, мръщи се  ама си го изяде

# 173
Здравейте, момичета.
Благодаря на всички за хубавите пожелания.  bouquet
Имаме си още един Никола във варненския отбор!
Засега е послушен. Аз само не мога да разбера кога ви остава време да седнете на компютъра. newsm78
Детенцето ми взема цялото време. Но няма нищо по-хубаво от това да се грижиш за едно мъничко, сладко ангелче.
Чак си задавам въпроса какво сме правили преди без него. Rolling Eyes

# 174
Аз влизам да съобщя, че Христина_к е родила днес юнак Кристиан,  3.850 и дълъг 52 см.
Да им е жив и здрав и само радост да им носи!

# 175
  • някъде там
Здравейте Варненки!!!
Честито на Христина ,да и е жив и здрав малкия Кристиян.
Аз не съм от Варна,ноискам да ви попитам нещо.Къде във Варна мога да си запиша час за 3Д видеозон,тъй като ми е по-близо от София?Съответно да ми препоръчате и специалист, от който сте доволни.В момента съм в 13 седмица и вече е време да се ориентирам.
Предварително сърдечно ви благодаря. Peace Hug

# 176
Къде във Варна мога да си запиша час за 3Д видеозон

д-р Петинка Цветкова, АГ
Варна
МЦ "д-р Цветкова", ул. "Битоля" 1
052 635708

Като се обадиш по телефона кажи, че си за 3Д и в коя седмица си бременна. Струва 50 лв. Питай дали да си носиш диск, за да запишат бебето Simple Smile

# 177
Честито на Христина, да е жив и здрав големия малък мъж!!! Това Николовците са голяма работа! sun lovekiss Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover  party006 Виви_Ан, ще свикнеш, сега още си на въртележката. Аз бях убедена, че този път няма да хойкам по цял ден, щото не съм на 20 (противно на това, което е написала КалиМа), ама не се завръщам. Малко ме е срам от детето, голямото, моли ми се да му помогна със задачите, ама аз съм математически боса майка и обичам слънцето до лудост! Затова и сме тук. Та ще свикнеш!!! Весели празници, момичета! Аз не съм още червила яйца, не съм на кеф! easter

# 178
  • Варна
Здравейте  Hug

От сума време се каня да се запиша и аз, ама пусти мързел... Embarassed (че и специална покана от КалиМа имам ooooh! )

Казвам се Марина, на 25 г. Имам дъщеричка Ема. Родих на 19.10.2006 в "Майчин дом" при д-р Боян Георгиев (много съм доволна Mr. Green ). Живея в Цветния квартал... друго, ако има нещо, питайте.  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet

# 179
  • Варна

Родих в "Майчин дом" при д-р Боян Георгиев (много съм доволна Mr. Green ).

newsm10 и добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт